ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας για την απεργία της Πέμπτης

Δίωρο κλείσιμο των καταστημάτων την Πέμπτη, την ημέρα της πανελλαδικής απεργίας προτείνει ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας «Η Πρόοδος» συμμετέχει και αυτός και στηρίζει το σύνολο των κινητοποιήσεων που θα λάβουν χώρα την Πέμπτη 16 Μαρτίου, απαιτούμε να έρθουν στην επιφάνεια οι πραγματικοί ένοχοι του εγκλήματος των Τεμπών και να αποδοθούν οι ευθύνες στους υπαίτιους. Επίσης, απαιτούμε να σταματήσει να αντιμετωπίζεται η προστασία της εργασίας και της ζωής ως κόστος.

Το έγκλημα των Τεμπών δεν θα συγκαλυφθεί. Διεκδικούμε τη ζωή που μας αξίζει, ζωή με σύγχρονα δικαιώματα, ένα καλύτερο μέλλον για εμάς και τα παιδιά μας! !

Στάση εργασίας την Πέμπτη 12:00 έως και 14:00.

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

  1. Και όλοι αυτοί αποδείχτηκε ότι είναι λαμόγια….!!!!!!
    Από το μικρό ψάρι μέχρι το μεγαλύτερο.Ολοι και οι τριακόσιοι ήθελαν και θα θέλουν μόνο την καρέκλα για να τρώνε. Δεν θα πρέπει όμως αυτή την φορά να τους κάνουμε την χάρη να μην βγει κανένας τος …..το αποδείξανε με την στάση τους μια με το μάτι κάηκαν τόσοι άνθρωποι τώρα με τα Τέμπη και τι έκαναν κ τι θα κάνουν.Τιποτα είναι ανεύθυνοι…..
    Ο Τσίπρας λέει δεν φταίω εγώ ο Μητσοτάκης και αυτός τα ίδια δεν φταίω εγώ η άλλη κυβέρνηση φταίει.
    Φτάνει μέχρι εδώ η κοροϊδία στις εκλογές όλοι βάζουμε μαύρο.!!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button