ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας ζητεί δημιουργία χώρου στάθμευσης πλαγίως του Δημαρχείου Τριφυλίας

Την δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων για το κοινό, πλαγίως του Δημαρχείου Τριφυλίας, ζητεί ο Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας με έγγραφό του προς το Τοπικό Συμβούλιο Δ.Ε. Κυπαρισσίας και τους αρμόδιους Αντιδημάρχους Τριφυλίας.

Στο σχετικό έγγραφο που κοινοποιούν και προς το Γραφείο του Δημάρχου Τριφυλίας, τονίζεται:

Αξιότιμοι κύριοι,

Σας αποστέλλουμε την παρούσα ώστε να αιτηθούμε την δημιουργία χώρου στάθμευσης οχημάτων για το κοινό, πλαγίως του Δημαρχείου Τριφυλίας, όπου τώρα σταθμεύουν οχήματα του Δήμου Τριφυλίας και λοιπά οχήματα.

Ο χώρος αυτός είχε υπολογιστεί ως χώρος στάθμευσης ΙΧ και κατά τον γενικότερο σχεδιασμό της ανάπλασης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου.

Έτσι, προτείνουμε, για να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργιά της κεντρικής αγοράς μετά την ανάπλαση, να απομακρυνθούν τα οχήματα του Δήμου, όπου μπορούν να σταθμεύουν σε άλλους χώρους, όπως το parking που έχει πλέον δημιουργηθεί από τον Δήμο στο χώρο του

ΟΣΕ, και στον χώρο αυτόν με την κατάλληλη διαγράμμιση και την κατάλληλη σήμανση να δημιουργηθεί, χώρος στάθμευσης για τα κοινό, εξυπηρετώντας και διευκολύνοντας τους επισκέπτες της πόλης μας, τους κατοίκους και τους καταναλωτές.

Ευχαριστούμε θερμά εκ των προτέρων για τις ενέργειες σας.

Στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνηση.

Με τιμή,

Εμπορικός Σύλλογος Κυπαρισσίας

Σχετικά Άρθρα

4 Σχόλια

  1. Γιατί όχι και την πλατεία του Δημαρχείου; Να πηγαίνουν με τα πόδια τους οι υπάλληλοι, ώστε να υπάρχει χώρος για τους επισκέπτες.

  2. Εφ όσον έτσι έχει προβλεφθεί, έτσι πρέπει και να γίνει. Φαίνεται λογικό και θα είναι ωφέλιμο. Δεν είναι και αισθητικά ωραίο να σταθμεύουν τα οχήματα του Δήμου σε τόσο κεντρικό σημείο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button