Τοπικά ΝέαΦιλιατρά

Ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών έκοψε τη πίτα του με μουσική, χορό και βραβεύσεις

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε χθες το μεσημέρι ο Εμπορικός Σύλλογος Φιλιατρών, πραγματοποιώντας ταυτόχρονα και τον ετήσιο χορό του, σε μια όμορφη εκδήλωση με πολύ κέφι και χορό στην ταβέρνα «Ο Γρηγόρης» στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών.

Την πίτα ευλόγησε ο π. Χαράλαμπος Κοροβίλας, ενώ ο πρόεδρος του συλλόγου Παρασκευάς Παπασταθόπουλος έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος. Ο σύλλογος προχώρησε σε βραβεύσεις των δύο πολιτιστικών συλλόγων της πόλης για τη μακρόχρονη προσφορά τους στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης και συγκεκριμένα του Μορφωτικού Συλλόγου Φιλιατρών «Ο Πυρσός» και του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών. Τις τιμητικές πλακέτες παρέλαβαν, οι πρόεδροί τους, Μαίρη Γκότση και Παρασκευή Παντελάκη αντίστοιχα. Επίσης, τιμήθηκε και το ΕΚΑΒ Φιλιατρών για την προσφορά του στην περιοχή της Τριφυλίας. 

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με πολύ χορό και κέφι και σε αυτό φρόντισε το μουσικό συγκρότημα «Λαϊκό Πεντάγραμμο», ενώ πραγματοποιήθηκε και λαχειοφόρος με πλήθος δώρων.

Μεταξύ άλλων το παρών στην κοπή της πίτας έδωσαν, ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Στριμπάκος, ο οποίος απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» Παναγιώτης Τσίγγανος, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Παναγιώτης Τσαφαράς, Σταματία Αλεξοπούλου, Αγγελής Κοροβίλας, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Φιλιατρών Διονύσιος Καραβίτης και οι τοπικοί σύμβουλοι, Γιάννης Λιγγουνός και Γιώργος Κωτσάκης. 

Δείτε εικόνες:

Φώτο: Δημήτρης Ζογκόκης

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button