ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Ο εντυπωσιακός τρόπος που η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων υποδέχθηκε τη νέα χρονιά [βίντεο]

Με τον δικό της μοναδικό τρόπο υποδέχθηκε το 2022 η Πυροσβεστική Υπηρεσία Γαργαλιάνων.

Στις 12:00 ακριβώς οι σειρήνες των οχημάτων ήχησαν, τα φώτα άναψαν και οι πυροσβέστες με αυτό τον τρόπο έστειλαν το δικό τους μήνυμα για το νέο έτος.
Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα. Στα δελτία ειδήσεων στα κανάλια διαβάζουμε τίτλους του στύλ “τσουχτερά πρόστιμα στους παραβάτες” και “έφοδοι της αστυνομίας σε συνεστιάσεις και σε πάρτι”. Στον Λυκαβηττό ο μελλοντικός πρωθυπουργός της χώρας, ανηψιός του σημερινού πρωθυπουργού, έκανε φιέστα δίχως Αθηναίους, την οποία πληρώσαμε μια περιουσία, ώστε να αποφευχθεί ο συνωστισμός.

    Την ίδια στιγμή το διαδύκτιο έχει γεμίσει απο βίντεο τα οποία δείχνουν χιλιάδες Πακιστανούς να έχουν κατακλύσει το Σύνταγμα και να χορεύουν ο ένας πάνω στον άλλο το βράδυ της πρωτοχρονιάς. Υποθέτω για την κυβέρνηση και για την Ιερά Εξέταση των καναλιών, ισχύει η θεωρία των Πακιστανών πως “ο κορωνοϊός, αν υπάρχει, είναι μια ασθένεια την οποία κολλάνε μόνο οι Έλληνες”.

    Βασικά βλέπουμε μια κοινωνία δύο ταχυτήτων, ένα ΑΠΑΡΧΑΪΝΤ, όπου από την μία μεριά μια εθνοτική ομάδα (Έλληνες) είναι κλεισμένοι δια νόμου μέσα στα σπίτια τους σαν τα ποντίκια, και πληρώνουν διαρκώς πρόστιμα αν ξεμυτίσουν, ενώ μία άλλη εθνοτική ομάδα (Πακιστανοί) είναι ελεύθεροι να κάνουν ότι θέλουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

    Στα κανάλια η Ιερά Εξέταση των “δημοσιογράφων”, πλήρως αποκομμένη από την πραγματικότητα, βουτηγμένη μέσα στον ναρκισσισμό, και στην υπερβολή, νιώθει παντοδύναμη, και προσπαθεί να ελέγξει την ενημέρωση – αλλά παράλληλα και την σκέψη μας – με κάθε τρόπο. Όποιος διαφωνεί με την άποψή τους θα κατασπαραχθεί.

    Και η πεφωτισμένη πολιτική ηγεσία, λύνει τα προβλήματα του έθνους – όπως, πχ, το δημογραφικό – με την ίδια ευκολία που κερδίζει (ως δια μαγείας) το φλουρί της βασιλόπιτας…

    Αλήθεια, πόσο καλο (;) να ανατέλει το 2022;

  2. Πριν το χθεσινό βράδυ στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΙ μας μίλαγαν για την “μεγαλύτερη επιχείρηση ελέγχου που έχει γίνει ποτέ από την Ελληνική Αστυνομία” σχετικά με τους ελέγχους για την αποφυγή συνωστισμών σε υπαίθριους και μη χώρους της παραμονή της πρωτοχρονιάς.

    Στα κανάλια, οπως στον ΑΝΤ1, οι χιλιάδες των Πακιστανών που κατέκλυσαν το Σύνταγμα αλαλάζοντες, δεν υπάρχουν καν σαν είδηση. Τα άπειρα βίντεο που έχουν κατακλύσει το διαδύκτιο, δεν εμφανίζονται στα δελτία ειδήσεων των καναλιών.

    Αναρωτιέμαι τελικά ποιός είναι ακριβός ο ορισμός της “διασποράς ψευδών ειδήσεων”. Μα είναι ποτε΄ δυνατόν ο κατακλυσμός χιλιάδων ανθρώπων (οι Πακιστανοί είναι άνθρωποι, δεν είναι κάτι άλλο, αν δεν το γνωρίζουν στα κανάλια) το βράδυ της Πρωτοχρονιάς στα Σύνταγμα να διέφυγε την προσοχή της Ιεράς Εξέτασης των καναλιών;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button