ΚυπαρισσίαΠολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας κάνει έκκληση για αιμοδοσία

«Μένουμε ενωμένοι και δυνατοί μπροστά στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε βρισκόμενοι αντιμέτωποι με την επιδημία του νέου Κορωναϊού. Η παγκόσμια αυτή κρίση έχει προκαλέσει πανικό σε παγκόσμιο επίπεδο, με σοβαρές επιπτώσεις σε ποικίλους τομείς και ως αναμένεται και στην επάρκεια αίματος.

Το Ε.Κ.Ε.Α. με πλήρη συναίσθηση της ευθύνης του για την ασφάλεια του αίματος και των αιμοδοτών αλλά και για τα αποθέματα αίματος της χώρας:

• Καλεί όλους τους εθελοντές αιμοδότες να συνεχίσουν να προσφέρουν το δώρο ζωής προς τους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

• Καλεί τις Νοσοκομειακές Υπηρεσίες Αιμοδοσίας και τους συλλόγους και ομάδες εθελοντών αιμοδοτών να οργανώσουν εξορμήσεις εθελοντικής αιμοδοσίας εκτός νοσοκομείων, όπως συστήνεται και από τον WΗΟ.»

Ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα του Ε.ΚΕ.Α.ο Εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας Μεσσηνίας κάνει με τη σειρά του έκκληση προς όλους τους συμπατριώτες εθελοντές για αιμοδοσία προτρέποντάς τους να απευθυνθούν άμεσα στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας είτε σε κέντρα αιμοδοσίας δίνοντας τον Αριθμό Μητρώου Αιμοδοτών του Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας 14770.

«Να μην αφήσουμε καμία ζωή να κινδυνέψει

Να πολεμήσουμε τον πανικό με σωστή πληροφόρηση

Να είμαστε εκεί για άλλο στα εύκολα και στα δύσκολα»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button