Δήμος ΟιχαλίαςΠολιτική

Ο Ηλίας Σταυρόπουλος υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Αδαμόπουλου στο Δήμο Οιχαλίας

Υποψήφιος με το συνδυασμό του Γιάννη Αδαμόπουλου θα είναι στις εκλογές του Οκτωβρίου για το Δήμο Οιχαλίας ο Ηλίας Σταυρόπουλος, ελαιουργός, δημοτικός σύμβουλος που στις προηγούμενες εκλογές στήριξε τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο Γιάννη Παπαδόπουλο…

Ο υποψήφιος δήμαρχος και πρώην δήμαρχος Είρας, Γιάννης Αδαμόπουλος, ανακοίνωσε: “Υποδεχόμαστε στην αυτοδιοικητική μας παράταξη ‘’ Αναγέννηση Άνω Μεσσηνίας ‘’ τον δημοτικό σύμβουλο , επιχειρηματία και έμπειρο αυτοδιοικητικό στέλεχος κο Ηλία Σταυρόπουλο. Είναι γνώστης των προβλημάτων αλλά και των λύσεων που δεν προχώρησε ο δήμος Οιχαλίας μέχρι σήμερα. Ο κος Σταυρόπουλος είναι γεννημένος στο Δημοτικό Διαμέρισμα Ανδανίας, είναι παντρεμένος με την κ. Μούρτου Διονυσία και έχουν αποκτήσει μαζί 3 παιδιά. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον πρωτογενή τομέα έχοντας δημιουργήσει μια πρότυπη και σύγχρονη μονάδα παραγωγής – επεξεργασίας – τυποποίησης ελαιολάδου για την ελληνική αγορά και με εξαγωγές σε Ευρώπη και Αμερική.

Η παρουσία του στον συνδυασμό μας, εξασφαλίζει αμεσότητα στην διαπίστωση των προβλημάτων του δήμου Οιχαλίας αλλά και βιώσιμων λύσεων τους.

Ο κος Ηλίας Σταυρόπουλος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Οιχαλίας”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button