Τοπικά Νέα

Ο Καλαματιανός «ιππότης» της BLUE FLAG

Αφιέρωμα σε πέντε ιπτάμενους «ιππότες» της άσκησης Blue Flag 2019 πραγματοποίησε το Αμερικάνικο Υπουργείο Άμυνας. Ανάμεσα τους και ένας Έλληνας χειριστής F-16
O Έλληνας πιλότος που φωτογραφήθηκε είναι ο Καλαματιανός Υποσμηναγός (Ι) Ιωάννης Θεοδωρακόπουλος της 335 Μοίρας (ΤΙΓΡΗΣ).
Ο φωτογραφικός φακός τον δείχνει κατά την επιβίβαση του στο αεροσκάφος του στην Αεροπορική Βάση του Αράξου πριν την απογείωση του για Αεροπορική Βάση Uvda στο Ισραήλ για την άσκηση Blue Flag.
Την φωτογραφία του  Έλληνα Ιπτάμενου, χειριστή ενός από τα αεροσκάφη F-16 Block 52+ Advanced ανέβασε και στο twitter η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ελλάδα.
bluthe.jpg
Οι χειριστές της 335Μ αναλαμβάνουν να εκτελέσουν όλη την γκάμα Αεροπορικών αποστολών μέρα και νύχτα και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, αφού το αεροσκάφος με το οποίο είναι εξοπλισμένη η Μοίρα είναι ικανό να εκτελέσει με την ίδια αποτελεσματικότητα όλες τις αποστολές της Π.Α. και του ΝΑΤΟ.
usay.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button