Αθλητικά

Ο Κριστιάνο ψάχνει την επιστροφή στη Ρεάλ

Δημοσίευμα από την Ισπανία υποστηρίζει πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο έδωσε εντολή στον ατζέντη του, Ζόρζε Μέντες, να ξεκινήσει διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ

Κρούση στη Ρεάλ Μαδρίτης φαίνεται πως έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο μέσω του εκπροσώπου του, Ζόρζε Μέντες.

Αυτό αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα, καθώς η κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα στις τάξεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει δυσαρεστήσει τον πορτογάλο σταρ, ο οποίος σκέφτεται να αποχωρήσει σε περίπτωση που οι Κόκκινοι Διάβολοι δεν καταφέρουν να πάρουν το εισιτήριο για το Champions League της επόμενης σεζόν.

Μάλιστα, η καταλανική εφημερίδα El Nacional αναφέρει πως ο Κριστιάνο έχει ήδη δώσει οδηγίες στον ατζέντη του να ξεκινήσει συζητήσεις με τους Μαδριλένους, και συγκεκριμένα με τον πρόεδρο της ομάδας, Φλορεντίνο Πέρεθ, για το ενδεχόμενο επιστροφής του στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Τη φετινή χρονιά, με τη φανέλα των Μπέμπηδων, ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει βρει το δρόμο προς τα δίχτυα 14 φορές σε 23 αγώνες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button