Πολιτική

Ο Κώστας Σκανδαλίδης στη Μεσσήνη: Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί αλλιώς

Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί αλλιώς, με τους όρους που θα επιβάλει το ΠΑΣΟΚ και όχι με την “άθλια χειραγώγηση” των θεσμών που ασκούν η Νέα Δημοκρατία και ο ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ο Κώστας Σκανδαλίδης, στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μεσσηνίας του ΠΑΣΟΚ, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο το βράδυ στη Μεσσήνη, σε αίθουσα του ξενοδοχείου “Κουζή”. Το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ καταδίκασε εξίσου τη Νέα Δημοκρατία και το ΣΥΡΙΖΑ ως κόμματα με μοντέλο διακυβέρνησης που σκοπό έχει τη διατήρηση της εξουσίας και όχι το καλό της χώρας και της πολιτών. Αντίθετα, συνέχισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Κώστας Σκανδαλίδης, “το ΠΑΣΟΚ έρχεται από το μέλλον” και μάλιστα σημείωσε ότι “αυτό τον καιρό νιώθω πιο ΠΑΣΟΚ από κάθε εποχή”, εξηγώντας ότι το συναίσθημα αυτό έχει δημιουργηθεί από την ενότητα που υπάρχει στο κόμμα και κυρίως από τη δραστηριοποίηση νέων ανθρώπων, που μετά από μια μακριά νύχτα ξαναβγαίνουν στο προσκήνιο για να αλλάξουν τη χώρα, όπως είπε χαρακτηριστικά…

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση, εκτός του Κώστα Σκανδαλίδη, ήταν ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος, Ηλείος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η εκδήλωση άνοιξε με τοποθέτηση του γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Νικολακόπουλου, ο οποίος αναφέρθηκε και σε τοπικά ζητήματα, υπογραμμίζοντας ότι όλα τα μεγάλα έργα που έχει ανάγκη και δικαιούται η περιοχή προκειμένου να οδηγηθεί στην ανάπτυξη βρίσκονται τελματωμένα.

Ο Κώστας Σκανδαλίδης στην ομιλία του τόνισε ότι το ΠΑΣΟΚ θα λάβει την τρίτη εντολή στις εκλογές και θα σχηματίσει, ή θα προσπαθήσει, εκείνο κυβέρνηση, μετά από συζήτηση που θα κάνει με τη Νέα Δημοκρατία και με το ΣΥΡΙΖΑ, στους οποίους θα τεθούν 5-10 σημεία προγραμματικής συμφωνίας, τα οποία για το ΠΑΣΟΚ είναι απαραίτητα. “Η χώρα πρέπει να κυβερνηθεί αλλιώς” είπε ο Κώστας Σκανδαλίδης και εξήγησε ότι η κυβέρνηση που θα σχηματίσει το ΠΑΣΟΚ θα σέβεται τους θεσμούς και θα ανοίξει μια νέα περίοδο δημοκρατικής ομαλότητας.

Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος τόνισε από την πλευρά του ότι τη κοινωνία έχει ελπίδα, βρίσκεται σε αναμονή και το ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο στην ολότητά του για την υπηρετήσει. Το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ έκανε αναλυτική σχετική αναφορά για συγκεκριμένα ζητήματα, όπως τη δημόσια υγεία, σημειώνοντας ότι η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι υγεία για την κοινωνία, ενώ η πολιτική της Νέας Δημοκρατίας είναι υγεία για την αγορά. Αναφέρθηκε επίσης στα ζητήματα του αγροτικού τομέα και της εκπαίδευσης, ενώ μιλώντας γενικότερα για την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε σε μια δράκα ασύδωτων κερδοσκόπων, τους οποίους εξυπηρετούν οι κυβερνητικές αποφάσεις.

Στ.Μ. kalamatajournal.gr

Σχετικά Άρθρα

2 Σχόλια

  1. Αγαπητέ μου φίλε Κώστα Σκανδαλίδη,

    Τιμω και πάντα θα τιμω τους αγώνες που δώσαμε για μια καλύτερη Ελλάδα , για μια Ελλάδα με ισχυρό μητροπολιτικό κέντρο , με γεωπολιτική ισχύ που θα ανοίγεται στο διεθνές γίγνεσθαι , ισότιμη έναντι των Μεγάλων Δυνάμεων, οικονομικά ισχυρή και κοινωνικά απελευθερωμένη.

    Όλα αυτά που ονειρευτηκαμε , που σχεδιάσαμε , που θέσαμε σε εφαρμογή μέσω των Κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ ανατράπηκαν πλήρως όταν υποταχθηκαμε στον νεοφιλελευθερισμό και στην γλυκιά ευφορία της εξουσίας.

    Η Συγκυβέρνηση με την ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά , η ψήφιση των Μνημονίων , η άνευ προηγουμένου εναντίωση με εμμονικες τάσεις στο ΣΥΡΙΖΑ για την δημιουργία της μεγάλης πλειοψηφικής Κέντρο Αριστεράς είναι μερικά από τα μεγαλύτερα λάθη που έχουν γίνει από το ΠΑΣΟΚ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button