Τεχνολογία

Ο λόγος που η Samsung ζήτησε από τους πελάτες της να μην χρησιμοποιούν προστατευτικά οθόνης

H Samsung δεσμεύτηκε πως το θέμα με το ξεκλείδωμα της οθόνης θα λυθεί στις επόμενες ενημερώσεις.

Αν έχεις πληρώσει πάνω από 500 ευρώ για μία συσκευή τηλεφώνου περιμένεις όλα να λειτουργούν τέλεια. Τουλάχιστον τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Κι όμως, η Samsung καλείται να αντιμετωπίσει ένα σοβαρότατο πρόβλημα με τα Galaxy S10 και τα Galaxy Note 10 που αφορά το ξεκλείδωμα της οθόνης.

Υπήρξαν βλέπετε πολλές καταγγελίες πως το αισθητήρες του δακτυλικού αποτυπώματος δεν έκαναν καλά την δουλειά τους, ανταποκρινόμενοι σε δάχτυλα που δεν έπρεπε λόγω του προστατευτικού οθόνης.

Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί η μαρτυρία μίας γυναίκας από την Μεγάλη Βρετανία, η οποία είπε πως ο σύζυγός της κατάφερε να ξεκλειδώσει το τηλέφωνό της, με το δικό του αποτύπωμα, ενώ ένα παρόμοιο περιστατικό καταγράφηκε στο παρακάτω video…

Ετσι, σύμφωνα με το CNN η Samsung εργάζεται πάνω σε ένα bug fix που θα έχει σύντομα έτοιμο, ζητώντας μέχρι τότε από όσους έχουν τα συγκεκριμένα μοντέλα να μην χρησιμοποιούν τα προστατευτικά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button