Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Ο Μαυρογιαλούρος… στο Αμπελόφυτο!

 

12


Την Πέμπτη 17/08/2017 και ώρα 21:00 ο πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελοφύτου “Η ΑΓΟΡΕΛΙΤΣΑ” θα προβάλει την ταινία “Υπάρχει και Φιλότιμο” στο Θερινό κινηματογράφο του σχολείου.

 

Στην πρόσκλησή του ο Σύλλογος σημειώνει τα εξής:

Ο Σύλλογος ευχαριστεί  θερμά την Φίνος Φιλμ που έδωσε την άδεια να προβληθεί η ταινία! 52 χρόνια μετά, καθίσταται τόσο μα τόσο επίκαιρη και πραγματική που εντυπωσιάζει για το βαθμό της αλήθειας της.

Ελάτε λοιπόν να θυμηθούμε την ταινία, να γελάσουμε όπως το αξίζουμε, να συγκρίνουμε χαρακτήρες του τότε με τους ίδιους του σήμερα και να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.

Ο υπουργός Ανδρέας Μαυρογιαλούρος, με αφορμή τα εγκαίνια ενός μαιευτηρίου, επισκέπτεται το χωριό της εκλογικής του περιφέρειας, την Πλατανιά. Μετά από ένα ατύχημα, ανακαλύπτει την αλήθεια για το τι σκέφτεται ο κόσμος για αυτόν, πώς ζουν οι άνθρωποι στην εκλογική του περιφέρεια, τι πραγματικά χρειάζονται, αλλά και το ρόλο που παίζουν οι κομματάρχες του. Έτσι, αποφασίζει να παραιτηθεί από τη θέση του υπουργού, αφού πρώτα επιπλήξει σε έντονο ύφος τους συνεργάτες του.
ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ
Κατάλληλο για όλους

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button