Τοπικά Νέα

Ο Μπέζος στέλνει την ΤΕΡΝΑ στη δικαιοσύνη για την εγκατάσταση διαχείρισης απορριμμάτων

Κατάπληκτη η κοινή γνώμη παρακολουθεί τις συνεχείς καταγγελίες του (διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας) Γιώργου Μπέζου, για την παράνομη αφαίρεση, όπως υποστηρίζει, γης 65 στρεμμάτων της οικογένειάς του, προκειμένου να γίνει εγκατάσταση διαχείρισης απορριμμάτων από την ΤΕΡΝΑ, η οποία έχει κερδίσει το σχετικό διαγωνισμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου…

Ο Γιώργος Μπέζος προχθές, σε ανάρτησή του στη σελίδα του στο facebook, κατήγγειλε ότι «με το έτσι θέλω κάνανε την ξένη ιδιοκτησία γης «δικιά τους» και υπέγραψαν οριστικό συμβόλαιο».

Οι αναρτήσεις του Γιώργου Μπέζου έχουν ως εξής:

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΟΤΟΠΟ ΣΤΗ ΠΑΛΙΟΧΝΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ΕΔΩ ΒΑΖΩ ΤΕΛΕΙΑ.

Επειδή έχω μάθει στη ζωή μου να μη μασάω τα λόγια μου, σήμερα σας αποκαλύπτω –όπως άλλωστε σας είχα προαναγγείλει-πως έχουν τα πράγματα με τον εν δυνάμει σκουπιδότοπο του Περιφερειάρχη κου Π.Τατούλη-ΤΕΡΝΑ Α.Ε στη Παλιόχνη Αρκαδίας.

Ανώτατα στελέχη λοιπόν φίλοι μου της ΤΕΡΝΑ A.E, σε απόλυτη συνεργασία με το «κύριο» εκ Κερασταρίου Αδαμάντιο Σιαμπή, την προηγούμενη περίοδο συνυπέγραφαν σύμφωνα με στοιχεία που υπάρχουν, προσύμφωνα μεταβίβασης αγροτικής γης και καταβολή αρραβώνα ποσού ……..€ εν αγνοία των ιδιοκτητών τους. Δηλαδή με άλλα λόγια «ο κύριος» Αδαμάντιος Σιαμπής -που ήταν από την περιοχή- υποσχόταν στην ΤΕΡΝΑ Α.Ε, ότι θα αγοράσει σε εύλογο χρονικό διάστημα την ιδιοκτησία γης του κάθε ένα στην περιοχή ιδιοκτήτη και στη συνέχεια θα τη πούλαγε σ’ αυτή (στη ΤΕΡΝΑ Α.Ε). Ένα τέτοιο λοιπόν προσύμφωνο είχε υπογραφεί και για την ιδιοκτησία γης της ευρύτερης οικογένειάς μου συνολικής έκτασης 65 στρεμμάτων, χωρίς φυσικά να είχε πέσει απολύτως τίποτε στην αντίληψη μας. Ο αριθμός προσυμφώνου είναι ο 31….. και οι υπογράφοντες, από την πλευρά της ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε, ο Σύμβουλος Ενέργειας Γεώργιος Αγραφιώτης και ο εκ Κερασταρίου ορμώμενος όπως προείπαμε Αδαμάντιος Σιαμπής. Και καλά μέχρι εδώ.

Στην συνέχεια τι κάνανε οι αθεόφοβοι.

Όταν λοιπόν δεν κατάφερναν να ευοδωθεί το σχέδιό τους σύμφωνα με το προσύμφωνο, με το έτσι θέλω κάνανε την ξένη ιδιοκτησία γης ΄΄δικιά τους΄΄ και προχωρούσανε στην υπογραφή οριστικού συμβολαίου μεταξύ τους. Σαν να έρθουν δηλαδή για παράδειγμα κάποιοι, να σου αγοράσουν-πωλήσουν το σπίτι σου (που το έχεις με συμβόλαια από το πατέρα σου, παππού σου κλπ) και να υπογράψουν μεταξύ τους οριστικό συμβόλαιο με την ακόλουθη μετεγγραφή στο υποθηκοφυλάκιο. Ένα τέτοιο λοιπόν συμβόλαιο έχω στα χέρια μου και είναι το με αρ. 60…..

ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ;;; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ;;; ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ;;;;

Και δεν μπορεί καμία από τις 2 πλευρές που υπέγραψαν, να ισχυριστεί ότι δεν ήξερε ή ότι έπεσε θύμα. Διότι οι ίδιοι άνθρωποι υπογράφουν και τα ίδια συμφέροντα εκπροσωπούνται και στο προσύμφωνο και στο οριστικό συμβόλαιο που ακολούθησε. Άλλωστε τα ανώτατα στελέχη της ΤΕΡΝΑ Α.Ε μας είχαν καλέσει και για διαπραγμάτευση.

Και τώρα δυο λόγια για το Περιφερειάρχη Π.Τατούλη. Δεν τα γνώριζε αυτός ή κάποιος από τους συνεργάτες του (θεσμικός ή εξωτερικός) όλα τα παραπάνω;; και εάν δεν τα γνώριζε τώρα που το ΈΜΑΘΕ, τι προτίθεται να κάνει απέναντι σε τέτοιες πρακτικές που ακολούθησε ο ανάδοχος του πράσινου, μεγάλου και φιλικού προς το περιβάλλον έργου της ΤΕΡΝΑ Α.Ε;;; Τον ακουμπάει καθόλου το θέμα ή θα τον φάει η βουή του κόσμου;;; Και εδώ σταματώ (εννοείται ότι εάν προκληθώ θα επανέλθω).

Όλα τα άλλα θα τα βρουν οι δικηγόροι και η δικαιοσύνη!!!»

Η χθεσινή ανάρτηση του Γιώργου Μπέζου

«ΤΑΤΟΥΛΗΣ-ΤΕΡΝΑ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ!!!!

Αγαπητοί μου φίλοι, είπα προχθές να βάλω τελεία, αλλά διαβάζω πράγματα σήμερα στην επικαιρότητα που και να ήθελα δεν μπορώ να μην απαντήσω…

Λοιπόν ξεκινάμε με την εταιρία ΤΕΡΝΑ Α.Ε :

Α) Πρώτη φορά βλέπω να ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΗΜΟΣΙΑ, να λες ότι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ, ΚΛΕΦΤΗΣ & ΑΛΗΤΗΣ (πόσο μάλλον μια σοβαρή «υποτίθεται» εταιρία) και ΑΥΤΟΣ να σου απαντά, ΔΕ ΘΑ ΣΕ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΙΑΚΑΙΟΣΥΝΗ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!!! Δεν πειράζει, σας πήγα εγώ……

Β) Λέει επίσης η ΤΕΡΝΑ ΑΕ σήμερα, ότι πρόκειται για διαφορά μεταξύ ιδιωτών. Πρέπει να τους πει κάποιος, ότι άλλο αυτό και άλλο σύσταση εγκληματικής συμμορίας που εμπλέκονται εταιρίες-ελ.επαγγελματίες-μηχανικοί- συμβολαιογράφοι-δημόσιες αρχές κλπ. με σκοπό την υφαρπαγή-κλοπή ακίνητης ιδιοκτησίας πολιτών.

Πάμε τώρα στο κο Π.Τατούλη και στη Περιφέρεια.

Α) Κύριε Τατούλη σταμάτα πια να κρύβεσαι ή να σε κρύβουν. Σε περιμένω τώρα 1 μήνα να δώσεις μια καθαρή απάντηση και τίποτα. Άλλες φορές ήσουν λαλίστατος. Σήμερα αποφάσισες λοιπόν (λόγω της δημοσιότητας και της πίεσης του θέματος) να πετάξεις την μπάλα στη κερκίδα και να πεις ότι το θέμα αφορά ιδιώτες και δεν είναι πολιτικό. Κάνεις λάθος και το ξέρεις πολύ καλά. Το ζήτημα είναι πρωτίστως πολιτικό και έχω όλα εκείνα τα επίσημα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Β) Λέτε στη Περιφέρεια (μαθαίνω σήμερα), ότι στο προσύμφωνο που είχαν υπογράψει οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, δεν αναφέρεται πουθενά ως ιδιοκτήτης της εν λόγω έκτασης, ο Ηρακλής Μπέζος.

Λοιπόν για να τελειώνουμε. Ξεκινώ από σήμερα να δημοσιοποιώ επίσημα στοιχεία………

Παρακάτω λοιπόν διαβάστε τα επίμαχα κομμάτια από το προσύμφωνο που είχαν υπογράψει ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ και τι οι ίδιοι αναγνώριζαν και συνυπέγραφαν ως ιδιοκτησία γης στον Ηρακλή Μπέζο.

Και ένα τελευταίο. Όσο και να βιάζεστε να υπογράψετε την σύμβαση, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ….

ΜΕ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ!!!!

ΥΣ: Σας κάνω γνωστό φίλοι μου –πέρα όλων των άλλων διαδικασιών- ότι ήρθε η στιγμή να ενημερωθούν επίσημα και οι αρμόδιοι Υπουργοί!!!!!».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button