Αθλητικά

Ο Ολυμπιακός έκανε το break στο ΟΑΚΑ! Νίκησε τον Παναθηναϊκό 65-75

Ο Ολυμπιακός κάνει το break στο ΟΑΚΑ, νικά τον Παναθηναϊκό με 75-65 και έχει, πλέον, τον πρώτο λόγο για τον τίτλο της Α1.

Ο Ολυμπιακός νίκησε τον Παναθηναϊκό μέσα στο ΟΑΚΑ στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ και πήρε το προβάδισμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καλύτεροι των «πράσινων» σε όλο τον αγώνα και δίκαια νίκησαν με 75-65 αποκτώντας έτσι το πλεονέκτημα της έδρας.

Η διαβασμένη και συγκεντρωμένη ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου ήταν το απόλυτο αφεντικό σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα και επικρατώντας 75-65 του τραγικού Παναθηναϊκού, έκανε το 1-0.

Οι πράσινοι προηγήθηκαν στην εκκίνηση της δεύτερης περιόδου με 10 (29-19), αλλά στη συνέχεια ήταν αγνώριστοι, εγκλωβίστηκαν από την υποδειγματικά άμυνα των ερυθρολεύκων, ήταν σχεδόν άπαντες εκτός κλίματος και οι φιλοξενούμενοι πήραν πιο εύκολα από όσο θα περίμεναν το ροζ φύλλο αγώνα.

Να σημειωθεί πως η σημερινή ήττα ήταν η πρώτη για τον Παναθηναϊκό μετά από 31 αγώνες! Το επόμενο ραντεβού των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένο για την προσεχή Πέμπτη στο ΣΕΦ (19:00).

Τα δεκάλεπτα: 26-19, 32-35, 49-52, 65-75

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button