Αθλητικά

Ο Παπαδημητρίου της Καλαμάτας απάντησε στον Αλέξη Κούγια: «Θα σε δω στο πλοίο»

Στην αντεπίθεση πέρασε ο αντιπρόεδρος της Καλαμάτας ο Χρήστος Παπαδημητρίου  και δεν άφησε αναπάντητες τις χθεσινές δηλώσεις  του Αλέξη Κούγια με αφορμή την κλήρωση του Κυπέλλου.

 

Με δήλωσή του, το βράδυ της Τετάρτης (16/10) στο «sportstonoto» ο Χρήστος Παπαδημητρίου τόνισε ότι δεν κάνει ποτέ το λάθος να λογομαχεί με ανθρώπους που δεν σέβονται απόψεις, αλλά έκανε εξαίρεση για τον ιδιοκτήτη της ΑΕΛ και γνωστό ποινικολόγο.

Ο Παπαδημητρίου μίλησε για τον διασκεδαστή ηθοποιό ο οποίος συνεχίζει να προκαλεί με τα λεγόμενα του, ενώ πετάει και… πιπεράτες ατάκες όπως «θα απαγορεύσουμε στις γυναίκες να φοράνε τακούνια» και τονίζει ότι θα τον δει στο πλοίο και θα είναι από την πλευρά της θάλασσας.

Τέλος ο αντιπρόεδρος της «Μαύρης Θύελλας» ξεκαθαρίζει ότι όλο αυτό δεν αφορά την ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ, της οποίας την ιστορία τιμά και σέβεται τόσο ο ίδιος, όσο και εν γένει όλοι στην Καλαμάτα.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Παπαδημητρίου:

«Δεν έχω κάνει ποτέ το λάθος στην ζωή μου να λογομαχώ με ανθρώπους που δεν σέβομαι την άποψη τους και τους ίδιους αλλά θα κάνω μια εξαίρεση για αυτό το φαινόμενο. Τον κοντούλη γυρολόγο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που κάνει καριέρα με το ψευδώνυμο Αλέκος, διασκεδαστής ηθοποιός πλέον όλης της Ελλάδας (αφού δεν τον παίρνει κανείς στα σοβαρά) συνεχίζει να προκαλεί προκειμένου να γίνει αρεστός στα παλιά και νέα αφεντικά του…

Σε κάθε περίπτωση αυτό που του λέμε σαν Καλαμάτα αλλά και εγώ προσωπικά είναι ότι τιμάμε την ομάδα της ΑΕΛ με τη μεγάλη ιστορία όχι τον ίδιο και ότι η φιλοξενία μας θα είναι άψογη. Ειδικά μάλιστα για εκείνον θα απαγορεύσουμε στις γυναίκες να φοράνε τακούνια…

Θα σε δω στο πλοίο!

Θα είμαι από την πλευρά της θάλασσας!

Χρήστος Παπαδημητρίου».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button