Πολιτική

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας για το Καλαμάτα – Ριζόμυλος, στη συνάντηση με τον δήμαρχο Καλαμάτας, “ποτέ δεν είμαι της λογικής ‘ή όλα ή τίποτα’”

Συνάντηση είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο, στην Τρίπολη, σήμερα Τρίτη 7 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο δήμαρχος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας ενημέρωσε τον περιφερειάρχη σχετικά με το σύνολο των έργων που έχει ανάγκη η Καλαμάτα, όπως επίσης και για τις απόψεις της δημοτικής αρχής -αλλά και των συνδυασμών του Δημοτικού Συμβουλίου- επί της μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων του δρόμου Καλαμάτα – Ριζόμυλος.

Ας σημειωθεί ότι για το συγκεκριμένο θέμα, ο περιφερειάρχης είχε σχετική έγγραφη ενημέρωση και από την πλευρά του Δήμου Μεσσήνης.

“Δεν εμπλέκομαι στην τριβή που έχει δημιουργηθεί για το συγκεκριμένο έργο” σημείωσε από την πλευρά του ο περιφερειάρχης, που πρόσθεσε:

“Είναι γνωστές από το παρελθόν οι απόψεις μου, καθώς εκτιμώ ότι το καλύτερο είναι η νότια ή η αποκαλούμενη παραλιακή χάραξη. Ωστόσο, ποτέ δεν είμαι της λογικής ‘ή όλα ή τίποτα’” τόνισε ο Π. Νίκας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button