Αθλητικά

Ο προπονητής που μπορεί να πάρει 2 εκατ. ευρώ για οκτώ ημέρες δουλειάς

Σε ένα προβληματικό εργασιακό περιβάλλον, τα πάντα μπορούν να συμβούν, χωρίς να δημιουργούν αναγκαστικά και έκπληξη. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συμβαίνει στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας, η οποία μοιάζει να βρίσκεται στα πρόθυρα της διάλυσης.

Οι παίκτες των «λιονταριών» θέλουν να αποχωρήσουν από τον σύλλογο, μετά την επίθεση που δέχθηκαν από οπαδούς της ομάδας στο προπονητικό κέντρο, ενώ ο Ζόρζε Ζέσους έχει αποτελέσει ήδη παρελθόν από την 5η Ιουνίου. Τη θέση του ανέλαβε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, ένας «τρελός» που δεν διστάζει να αναλαμβάνει επικίνδυνες αποστολές, αλλά το… τοξικό περιβάλλον μπορεί να διώξει και εκείνον.

ΣΙΝΙΣΑ ΜΧΑΪΛΟΒΙΤΣ

Ο πολύ εκκεντρικός πρόεδρος της Σόπρτινγκ, Μπρούνο ντε Καρβάλιο, λέγεται ότι θέλει να απολύσει τον Μιχαϊλοβιτς μόλις οκτώ ημέρες μετά την πρόσληψή του και σύμφωνα με τις «Record» και «AS» αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα, πριν η ομάδα ξεκινήσει την καλοκαιρινή της προετοιμασία, για να γλιτώσει μεγάλο μέρος της αποζημίωσης που θα λάμβανε, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο τριών χρόνων.

Παρόλα αυτά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Σέρβος δεν θα λάβει ένα καλό ποσό από τους Πορτογάλους για να λύσει τη συνεργασία του. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, αυτό θα είναι κοντά στα 2 εκατομμύρια ευρώ. Διόλου ευκαταφρόνητο ποσό, για μόλις οκτώ ημέρες δουλειάς!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button