Τοπικά Νέα

Ο Π. Κατσίβελας για έργα της Κυπαρισσίας

Όπως είχαμε προαναγγείλει το έργο αποκατάστασης των πρανών του Κάστρου της Κυπαρισσίας εντάχθηκε κ αυτό στο ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Πελοποννήσου όπως κατ’ ΄ επανάληψη είχα ενημερώσει το Δημοτικό μας Συμβούλιο .
Ο Δήμος Τριφυλίας , Περιφέρεια Πελοποννήσου η Εφορεία Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας κ το Υπουργείο Πολιτισμού σε απόλυτη συνεργασία καταφέραμε το μεγάλο ζητούμενο .
Θέλω να υπενθυμίσω ότι χρειάστηκε να κατατεθεί εκ νέου το έργο στην υπ’ ΄ αρ. πρωτ. 2821/09.08.2019 πρόσκληση (με κωδ. ΠΕΛ 68 έκδοση 3/0) για την υποβολή προτάσεων στον Άξονα Προτεραιότητας 3 «Προστασία του περιβάλλοντος – μετάβαση σε μία οικονομία φιλική στο περιβάλλον» μετά την απόρριψη από το ΠΕΛ 58. Κ τότε ο π. Περιφερειάρχης κ Τατούλης είχε αναίτια λοιδορηθεί .
Μετά το Λιμάνι της Κυπαρισσίας
, την ενεργειακή αναβάθμιση του Κολυμβητηρίου της Κυπαρισσίας, το ανοιχτό κέντρου εμπορίου (Open Mall) της Κυπαρισσίας , την Ανάπλαση της Πάνω Πόλης της Κυπαρισσίας κ με την ένταξη του έργου ” αναστήλωσης των πρανών του Κάστρου της Κυπαρισσίας ” κλείνει ο κύκλος της προσπάθειας της δικής μας Δημοτικής αρχής που αφορά την ΔΕ Κυπαρισσίας του Δήμου Τριφυλίας . Γι’ ό,τι άλλο γίνει θα είναι της νέας δημοτικής αρχής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button