Πολιτική

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας αποκλείει κάθε συνεργασία με Τατούλη: “Εκφράζει ό,τι παλαιό και αρρωστημένο έρχεται από το ξεπερασμένο πολιτικό σύστημα”

«Δεν μπορεί να αντιμετωπίσει ούτε τους “κοριούς στον κόρφο του”»

Σε επίθεση εναντίον του Πέτρου Τατούλη προχώρησε ο ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας, με αφορμή σενάρια περί πολιτικής συνεργασίας του Περιφερειάρχη με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ.
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

“Μια φυσιολογική και απαραίτητη συνεργασία μεταξύ της Κυβέρνησης και της αιρετής Περιφέρειας για την οργάνωση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου στην Πελοπόννησο, ο κ. Τατούλης προσπάθησε να την καρπωθεί για ιδιοτελείς σκοπούς.

Έτσι φρόντισε να ανακοινώσει στο Περιφερειακό Συμβούλιο ότι θα είναι υποψήφιος Περιφερειάρχης στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές με τη στήριξη του ΣΥΡΙΖΑ.
Καταλαβαίνουμε τη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται, μιας και αμφισβητείται από τους φυσικούς του πολιτικούς συμμάχους αλλά και επειδή είναι σε πανικό και δεν μπορεί ορθά και λογικά να αντιμετωπίσει ούτε τους «κοριούς στον κόρφο του».
Ο κ. Τατούλης εκφράζει ό,τι παλαιό και αρρωστημένο έρχεται από το ξεπερασμένο πολιτικό σύστημα και ούτε γι’ αστείο να μην ψάχνει να βρει επαφή με τις δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ.
Συνεχίζουμε τον αγώνα μας στην Περιφέρεια Πελοποννήσου για σημαντικές αλλαγές στην τοπική αυτοδιοίκηση με δημοκρατικές, συμμετοχικές, διαφανείς διαδικασίες προς το συμφέρον της ανάπτυξης και των πολιτών.
Η Νομαρχιακή Επιτροπή Μεσσηνίας
του ΣΥΡΙΖΑ
Καλαμάτα 2/4/ 2018″

 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button