Πολιτική

Ο Τατούλης τιμωρεί» και την Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη!

Σε παραγκωνισμό της αντιπεριφερειάρχου Ελένης Αλειφέρη, προχωράει ο Περιφερειάρχης Π. Τατούλης, όπως δήλωσε ο ίδιος σήμερα Παρασκευή (23/3/2018) το απόγευμα, από την Καλαμάτα, όπου βρέθηκε για την επέτειο της 23 Μαρτίου του 1821.

Έτσι, μετά την παραίτηση που ζήτησε και πήρε ο κ. Τατούλης από τον Θεματικό Αντιπεριφερειάρχη Περ. Μαντά, για το γεγονός, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε, ότι παρ’ ότι γνώριζε τα περί υποκλοπών -τα οποία του είχε εμπιστευθεί η κα Αλειφέρη- δεν ενημέρωσε τον Περιφερειάρχη, ως δεύτερο βήμα φαίνεται να εξωθεί (όπως και τον Χρ. Μαλαπάνη) σε παραίτηση την Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Μεσσηνίας, βάζοντας την στο «ράφι».

Πιο συγκεκριμένα, ο περιφερειάρχης ανακοίνωσε στους διευθυντές ότι στο εξής την ευθύνη για τον έλεγχο και την υπογραφή των εγγράφων θα την έχει ο ίδιος, καθώς την αφαιρεί από την αντιπεριφερειάρχη, η οποία πια θα έχει μόνο τις αρμοδιότητες που της εκχωρεί η νομοθεσία και οι οποίες αναφέρονται στον έλεγχο υλοποίησης των αποφάσεων των οργάνων της Περιφέρειας.

Γίνεται φανερό ότι ο περιφερειάρχης επιχειρεί να εξαναγκάσει την Ελένη Αλειφέρη σε παραίτηση, μετά την υπόθεση της πιθανής παράνομης παρακολούθησής της, για την οποία η αντιπεριφερειάρχης δεν ενημέρωσε τον Πέτρο Τατούλη παρά μόνο όταν ξεκινούσε η αστυνομική έρευνα στο Διοικητήριο ύστερα από εισαγγελική παραγγελία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button