Κόσμος

Ο Τραμπ και το «μυστήριο» με τα εικοσαδόλαρα (Photo)

Μια τέλεια χρονισμένη φωτογραφία του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ την ώρα που ανέβαινε στο Air Force One, προκάλεσε έντονη συζήτηση, τόσο στα ΜΜΕ, όσο και στα social media.

Η φωτογραφία, που τράβηξε ο Τομ Μπρένερ του πρακτορείου Reuters, έπιασε τον Τραμπ να «χτυπιέται» από ρεύμα αέρα το οποίο έχει ανακατέψει το μαλλί του και έχει ανασηκώσει το σακάκι του.

Το ενδιαφέρον βρίσκεται στο ότι από την πίσω τσέπη του παντελονιού του προεξείχε ένα πάκο με χαρτονομίσματα των 20 δολαρίων, πράγμα ασυνήθιστο για τους προέδρους των ΗΠΑ.

Όπως είναι φυσικό, το θέμα προκάλεσε απορίες και διάφορες συζητήσεις για τους λόγους που ο Τραμπ κουβαλάει μετρητά μαζί του και όχι, ας πούμε, πιστωτική κάρτα.

Τελικά, την εξήγηση την έδωσε ο ίδιος, λέγοντας ότι έχει χρόνια να χρησιμοποιήσει πλαστικό χρήμα και ότι τα μετρητά τα έχει μαζί του για να δίνει φιλοδώρημα σε εργαζόμενους σε ξενοδοχεία ή άλλα καταστήματα.

Πάντως, μέχρι να απαντήσει ο ίδιος, το τρολάρισμα στα social media χτύπησε κόκκινο…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button