Viral

«Πάρτι» για τον τουρίστα που πλήρωσε 836 ευρώ για καλαμαράκια και μπύρες: «Με το μελάνι θα φτύνουν και πένες μοντ μπλανκ»

Ορισμένοι παρατήρησαν ότι ακόμα και το χαρτί που έδωσαν στον Αμερικανό τουρίστα δεν είναι η κανονική απόδειξη

«Πάρτι» και οργή προκάλεσε στο Twitter η είδηση για τον Αμερικανό τουρίστα που πλήρωσε «χρυσάφι» έξι μπίρες και έξι μερίδες καλαμαράκια στη Μύκονο.

Η εικόνα με την απόδειξη – που όπως επισημαίνουν οι χρήστες του Twitter δεν είναι καν η νόμιμη – βάσει της οποίας ο ανυποψίαστος τουρίστας πλήρωσε τελικά 836 ευρώ κυριάρχησε στα social media.

«Με το μελάνι θα φτύνουν και πένες μοντ μπλανκ» σχολιάζει ένας χρήστης, για «τρομοκρατία» κάνει λόγος ένας άλλος ενώ άλλος εστιάζει στα 18 ευρώ για μια Αμίτα ντομάτα.

Την «χρυσή» απόδειξη δημοσίευσε το θύμα της εκμετάλλευσης που συνέβη σε παραθαλάσσιο εστιατόριο της Μυκόνου στην παραλία Πλατύς Γυαλός.

«Αποφύγετε αυτό το μέρος, είναι παγίδα», γράφει στην ανάρτησή του ο τουρίστας με την απόδειξη των 836 ευρώ για καλαμαράκια, έξι μπίρες και τρεις σαλάτες.

foto-new1

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button