Ελλάδα

Πάρτι με striptease δίπλα από εκκλησία στη Μύκονο [εικόνα]

To πάρτυ για την απόλυση των δύο νεαρών από το στρατό, θύμισε τις προ κορονοϊού εποχές στην Μύκονο.

Ένα πάρτι που θύμιζε τις προ κορονοϊού εποχές έλαβε χώρα το προηγούμενο Σάββατο στην Μύκονο, όπως αναφέρει η Espresso.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, γνωστή οικογένεια του νησιού οργάνωσε γιορτή στην Άνω Μερά για την απόλυση δύο μελών της από τις ένοπλες δυνάμεις και παρά τις συστάσεις για την αποφυγή συγχρωτισμού, είχε περίπου 250 καλεσμένους.

Μάλιστα, το επίκεντρο του πάρτι ήταν δίπλα από τον ιερό ναό που βρίσκεται εκεί, ο οποίος είχε μετατραπεί σε ένα μικρό μουσικό κέντρο με ζωντανή μουσική, καθώς είχε επιστρατευτεί μέχρι και ανατολίτισσες χορεύτριες.

Προς το κλείσιμο της βραδιάς, δύο κοπέλες όντας στο τσακίρ κέφι, σχεδόν έκαναν strip tease, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως από εκεί πέρασαν διάφορα υψηλά πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας.

Η οικογένεια δεν περίμενε καν να ανακοινωθεί η επαναλειτουργία των εστιατορίων, των κλαμπ και των μπαρ και αποφάσισε να διοργανώσει το πάρτι μέσα σε εκκλησία!

Η ιστορία έγινε ακόμα χειρότερη, αφού κάλεσαν… χανούμισσες να χορεύουν προκλητικά μπροστά στο υπόλοιπο κοινό, που συμμετείχε ακολουθώντας τον χορό τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button