Πελοπόννησος

Πάτρα: Απίστευτες εικόνες στο παραλιακό μέτωπο με τη θάλασσα να έχει καλύψει τα πάντα

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφονται με το πρώτο φως της ημέρας στην Πάτρα, και συγκεκριμένα κατά μήκος του παραλιακού μετώπου.

Σύμφωνα με το tempo24.news, εκτεταμένες ζημιές καταγράφονται κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Πάτρας.

Από την Πλαζ μέχρι και την Παραλία Πατρών και τα Βραχνέικα, η παραλιακή λεωφόρος σε πολλά σημεία της είναι κάτω από το νερό ή τα φερτά υλικά που “ξέβρασε” το κύμα.

Τραγική είναι η κατάσταση στα νότια προάστια της Πάτρας. Από το ύψος των Ιτεών (όπου έκλεισε ο δρόμος) μέχρι και τον χείμαρρο Παναγίτσα, η παραλιακή οδός έχει μετατραπεί σε μια απέραντη λίμνη!

Αναγνώστης του newsit.gr κατέγραψε τις συγκλονιστικές εικόνες. Ο ίδιος καταγγέλλει πως παρά τις κλήσεις, δεν έχει πάει η Πυροσβεστική στο σημείο που βρίσκεται.

Συγκλονιστικές είναι και οι εικόνες του tempo24.news

Η θάλασσα έχει καλύψει τα πάντα με το νερό έχει μπει μέσα σε πάρα πολλά καταστήματα και σπίτια της περιοχής, με ανυπολόγιστες ζημιές. Τα συνεργεία του Δήμου παλεύουν από το πρώτο φως της ημέρας να ανοίξουν αυλάκια ώστε να απομακρυνθεί το νερό.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες πλημμύρες των τελευταίων ετών.

Στην Πλαζ τα κύματα “ξέβρασαν” χώματα και μπάζα στον δρόμο, αποκλείοντας την πρόσβαση. Με χαμηλές ταχύτητες και παρουσία της Τροχαίας πραγματοποιείται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Ακτή Δυμαίων.

Το οδόστρωμα σε πολλά σημεία έχει υποστεί μικρές ζημιές, ενώ σε άλλα σημεία το νερό έχει πλημμυρίσει τον δρόμο.

Πηγή: newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button