Πελοπόννησος

Πάτρα: Ταυτοποιήθηκαν δύο άντρες για το μαζικό revenge porn

Δύο άνδρες που ζουν στην Αθήνα ταυτοποιήθηκαν από τις αστυνομικές αρχές ως υπεύθυνοι για το μαζικό revenge porn που είδε το φως της δημοσιότητας μετά από καταγγελίες γυναικών που είδαν προσωπικές τους στιγμές να αναρτώνται στο ίντερνετ.

Η σοβαρή υπόθεση ήρθε στο φως από το pelop.gr, το οποίο αποκάλυψε την ύπαρξη λίστας, στην οποία περιλαμβάνονται συνολικά 141 φάκελοι και καθένας από αυτούς αφορά και μία κοπέλα από την πόλη της Πάτρας.

Μέσα στον φάκελο μπορεί κάποιος να δει βίντεο και φωτογραφίες του κοριτσιού από τις προσωπικές της στιγμές. Είτε όταν είναι μόνη σε κάποιο χώρο είτε και με κάποιον σύντροφο.

Το πρωτοφανές σε σχέση με τη συγκεκριμένη λίστα είναι ότι κάθε φάκελος (αρχείο) έχει και το ονοματεπώνυμο της κοπέλας. Επιστήμονας της Πάτρας, μία γνωστή από τον χώρο της μόδας, κάποιες εργαζόμενες σε κλαμπ της πόλης, εργαζόμενη σε ιατρείο, είναι μερικές μόνο από τις κοπέλες που χωρίς να το γνωρίζουν έχουν διαπομπευθεί και μάλιστα με το χειρότερο τρόπο μέσω αυτής της «λίστας της ντροπής».

Η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος «κατέβασε» την ιστοσελίδα και σχημάτισε δικογραφία σε βάρος των αντρών, που φέρονται να διαχειρίζονταν το site όπου ανέβαιναν τα παράνομα βίντεο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button