Πελοπόννησος

Πάτρα: 27 ώρες χωρίς νερό κάτοικοι και καταστηματάρχες – Ο δήμος μοιράζει μπουκάλια (Video)

Την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διανομή νερού από τη ΔΕΥΑΠ σε πολίτες θύματα της παρατεταμένης διακοπής υδροδότησης που καταγράφεται τις τελευταίες ώρες σε μεγάλα τμήματα της Πάτρας, με αμειώτη ένταση συνεργεία της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης συνεχίζουν την έρευνα για τον εντοπισμό του σημείου, της βλάβης που σημειώθηκε σε αγωγό.

«Αυτή η βλάβη σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις των εργαζομένων είναι πρωτόγνωρη» δήλωσε στο tempo24.news o Πρόεδρος της ΔΕΥΑΠ Ανδρέας Παπανικήτας, προσθέτοντας ότι «ακόμα δεν έχουν αποτέλεσμα για το που βρίσκεται το πρόβλημα. Έχει περιοριστεί η περιοχή ελέγχου». Σε ερώτηση για τον χρόνο αποκατάστασης του προβλήματος, ο κ. Παπανικήτας απάντησε: «Δε γνωρίζουμε τι αγωγός είναι ως προς την ποιότητα – υλικό – του και κατά συνέπεια τι χρόνος θα απαιτηθεί για την κατασκευή του».

Συμπληρώνονται ήδη 27 ώρες, όπου κάτοικοι και καστηματάρχες δεν έχουν νερό σε πολλές περιοχές της Πάτρας, ενώ υπάλληλοι του Δήμου επισκέπονται περιοχές και μοιράζουν μπουκάλια νερού προκειμένου να αντιμετωπιστεί σε πρώτη φάση το πρόβλημα. Δεκάδες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, κομμωτήρια κ.α., υπολειτουργούν τις τελευταίως ώρες. Προβλήματα αντιμετωπίζουν και πολλά νοικοκυριά.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button