Πελοπόννησος

Πάτρα: 30 μήνες φυλάκιση σε καταστηματάρχη – Πελάτης έπεσε από μπαλκόνι και σκοτώθηκε

Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2015 όταν ένας 48χρονος άνδρας έπεσε από το μπαλκόνι του καταστήματος και πέθανε από βαριές κρανιοεγκαφαλικές κακώσεις.

Το δικαστήριο καταδίκασε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος σε τριάντα μήνες φυλάκιση με αναστολή καθώς κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από αμέλεια, σύμφωνα με το tempo24.news.

Μαζί με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από συγκλίνουσα αμέλεια ήταν και η υπεύθυνη λειτουργίας του καταστήματος που εργαζόταν εκεί την ώρα που έγινε το τραγικό συμβάν.

Το δικαστήριο αθώωσε την υπεύθυνη του καταστήματος αλλά καταδίκασε τον ιδιοκτήτη για ανθρωποκτονία από αμέλεια καθώς αποδείχθηκε ότι στο μπαλκόνι δεν υπήρχαν προστατευτικά κάγκελα.

Ενώπιων του δικαστηρίου μάρτυρες που βρίσκονταν εκείνη την ημέρα στο κατάστημα, κατέθεσαν ότι ο άτυχος 48χρονος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, κάτι που δεν προέκυψε από τις αντίστοιχες εξετάσεις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button