Ελλάδα

Πάτρα: 66χρονη πέταξε κυριολεκτικά από το μπαλκόνι 41.600 ευρώ

Αλλη μία γυναίκα έπεσε θύμα της απάτης με τηλεφώνημα για δήθεν θανατηφόρο τροχαίο στο οποίο έχει εμπλακεί το παιδί της.

Μία 66χρονη, πιστεύοντας το τηλεφώνημα ότι η κόρη της έχει προκαλέσει με το αυτοκίνητό της, το θανάσιμο τραυματισμό ενός ατόμου, πείστηκε να δώσει στους επιτήδειους απατεώνες 41.600 ευρώ, προκειμένου να γλιτώσει από τις βαριές συνέπειες του νόμου.

Η γυναίκα μάλιστα, πείστηκε να μεταβεί στο σπίτι της κάποιος για να παραλάβει τα χρήματα και αυτή να του τα πετάξει από το μπαλκόνι, μια σύνηθες τακτική που χρησιμοποιούν οι απατεώνες για να παραλαμβάνουν τη λεία τους.

Ετσι, συνεργός του ατόμου που επικοινώνησε μαζί της, μετέβη στο σπίτι της 66χρονης και παρέλαβε τη σακούλα με το ποσό που του πέταξε από το μπαλκόνι.

Οταν η γυναίκα επικοινώνησε με την κόρη της και αποκαλύφθηκε η απάτη, ήταν πλέον αργά.

Στη συνέχεια κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία, η οποία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απατεώνων.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

Από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη σε βάρος αγνώστου δράστη, ο οποίος προχθές το απόγευμα, επικοινώνησε τηλεφωνικά με 66χρονη στην Πάτρα και με το πρόσχημα ότι η κόρη της έχει εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα, προκαλώντας θανάσιμο τραυματισμό, της ζήτησε να του παραδώσει το χρηματικό ποσό των 41.600 ευρώ, προκειμένου να αποφύγει τις έννομες συνέπειες.

Στη συνέχεια άγνωστος συνεργός του μετέβη στην οικία της 66χρονης, όπου εκείνη του πέταξε από το μπαλκόνι σακούλα που περιείχε το χρηματικό ποσό.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

 

patrastimes

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button