Αθλητικά

Πέδρο Μαρτίνς: Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αλλά ποιος δεν θα ήθελε να προπονήσει στην Αγγλία

Ο Πορτογάλος τεχνικός σε μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην πατρίδα του μίλησε για τη θητεία τους στους «ερυθρόλευκους» και τα σχέδια του για το μέλλον.

Σε συνέντευξη του στην πορτογαλική ιστοσελίδα «Maifutebol» ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για την καριέρα του στον Ολυμπιακό, τα πλάνα του για το μέλλον και τους συμπατριώτες του παίκτες στους «ερυθρόλευκους», μεταξύ άλλων.

«Οι πρώτοι μήνες ήταν περίπλοκοι»

Αρχικά ο Πορτογάλος προπονητής, μιλώντας για το αήττητο σερί και την εικόνα που έχει για τον Ολυμπιακό τόνισε πως όταν ήρθε ανέλαβε μια ομάδα που στήθηκε από την αρχή, με 21 νέους παίκτες, τονίζοντας πως οι πρώτοι μήνες ήταν περίπλοκοι, όμως μετά ήρθαν οι νίκες, τονίζοντας ότι «ήταν μόνο θέμα χρόνου για να αρχίσουμε να κερδίζουμε».

Ο Μαρτίνς σχολίασε πως μπορεί η ομάδα να μην έχει κερδίσει τίποτα, όμως παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα και το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο.

Επίσης, αναφέρθηκε στο πώς σχεδίασε την ομάδα, σημειώνοντας ότι «άρχισα να παρακολουθώ παιχνίδια τον Μάιο και να υπολογίζω ποιός μπορούσε και ποιός δεν μπορούσε να συμμετάσχει στην ομάδα».

«Ο Ποντένσε ήταν σημαντικός, αλλά…»

Αναφορικά με τους Πορτογάλους στον Ολυμπιακό, σημείωσε ότι ο Ποντένσε ήταν σημείο αναφοράς για την ομάδα, όμως κατανοεί γιατί έφυγε για τη Γουλβς, υπογραμμίζοντας ότι η καλή του σεζόν ήταν η περσινή, αφού φέτος δεν είχε σταθερότητα.

Για τον Σα είπε πως «έχει ένα υπέροχο επίπεδο και είναι ένα από τους πιο αγαπημένους για τους οπαδούς», ενώ όσον αφορά στον Σεμέδο τόνισε πως ο κόσμος θα θυμάται συνέχεια το επεισόδιο στην Ισπανία, όμως σημείωσε ότι αθλητικά είναι καλά και έχει φανταστικό επίπεδο.

Για τους Πορτογάλους προπονητές, ανέφερε το παράδειγμα του Φερνάντο Σάντος στην Ελλάδα, σημειώνοντας ότι «είναι το όνομα που συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη συναίνεση. Είναι αναπόφευκτο να γίνονται συγκρίσεις».

«Αγαπώ τον Ολυμπιακό, αλλά…»

Εν συνεχεία αναφορικά με την καριέρα του είπε πως έχει φιλοδοξίες, είναι χαρούμενος στον Ολυμπιακό, δεν σκέφτεται τίποτα άλλο, «αλλά ποιος δεν θα ήθελε να προπονήσει στην Αγγλία; Όλοι θα ήθελαν να  προπονήσουν εκεί, αλλά δεν είναι κάτι για το άμεσο μέλλον», σημείωσε ο Πέδρο Μαρτίνς, προσθέτοντας ότι «αγαπώ τον Ολυμπιακό, αλλά το σκέφτομαι για το μέλλον. Είναι φυσιολογικό. Προς το παρόν είμαι επικεντρωμένος στο να γίνω πρωταθλητής στην Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button