Τοπικά Νέα

Πένθος στην Εράνη: «Έφυγε» από τη ζωή ο πρόεδρος Γ. Λυμπερόπουλος

Στο πένθος βυθίστηκαν η Εράνη και τα Φιλιατρά λόγω του θανάτου χθες του προέδρου του τριφυλιακού συλλόγου, Γιώργου Λυμπερόπουλου.

Σε η ανακοίνωση της Εράνης Φιλιατρών αναφέρει:
«Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε με πολύ πόνο και θλίψη την απώλεια του εν ενέργεια προέδρου μας Λυμπερόπουλου Γεωργίου. Ο πρόεδρος πάντα δυνατός έβγαινε νικητής τόσο στην προσωπική του ζωή όσο και στις επάλξεις του συλλόγου, δυστυχώς όμως έχασε την πιο σημαντική μάχη αρκετά νωρίς. Ένας από τους μακροβιότερους προέδρους στην ιστορία μας και από τους μαχητές της ανάπτυξης του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου. Πάντα με ήθος και αξίες. Εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του και την αμέριστη συμπαράσταση μας. Πρόεδρε, μπήκες στο Πάνθεον της ιστορίας μας κ αι θα είσαι πάντα στο μυαλό αι στις καρδιές μας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Καλό ταξίδι πρόεδρε…».

Σχετικά Άρθρα

3 Σχόλια

  1. ΣΥΜMΑΘΗΤΗ,
    ΦΙΛΕ,
    ΑΓΝΕ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΗ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗ,
    ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΠΡΟΕΔΡΕ,
    ΓΙΩΡΓΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ,
    ΑΝΤΙΟ

  2. Ένας ευγενής κ εξαίρετος άνθρωπος με μεγάλη προσφορα στο σωματειο της Ερανης που τόσο αγαπούσε αλλά κ σε όλο το ποδοσφαιρο της Μεσσηνίας. Καλό ταξίδι πρόεδρε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button