Δήμος Καλαμάτας

Πίστωση που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ για το δρόμο Καλαμάτα – Μάνη

Πίστωση που αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ δεσμεύθηκε από την περιφέρεια Πελοποννήσου για το δρόμο που συνδέει την Καλαμάτα με τη Μάνη.

Ειδικότερα, δεσμεύθηκε το ποσό των 245.000 ευρώ για τη βελτίωση και συντήρηση της 1ης επαρχιακής οδού Καλαμάτας – Καρδαμύλης – Αγ. Νίκωνα και το ποσό των 242.000 ευρώ για τη συντήρηση και ασφαλτόστρωση του τμήματος Καλαμάτας – Κάμπου – Σταυροπήγιο.

Όπως εξήγησε ερωτώμενος ο αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, από την περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχισθούν οι παρεμβάσεις για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας του συγκεκριμένου δρόμου.

Πολλές βελτιώσεις και παρεμβάσεις ιδιαίτερα στη σήμανση, γίνονται με την τρέχουσα εργολαβία που υλοποιείται και μάλιστα ο κ. Αναστασόπουλος πρόσθεσε ότι το επόμενο δεκαήμερο, στο συγκεκριμένο δρόμο, θα έχουν τοποθετηθεί πολλές νέες πινακίδες που αφορούν την κυκλοφορία των οχημάτων.

Με τις νέες πιστώσεις θα προωθηθούν εργασίες που αφορούν τη σήμανση, τη διαγράμμιση και την ασφαλτόστρωση της οδού.

 

via

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button