Τοπικά Νέα

Πίτα έκοψε το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών

Πέρα από τις ευχές επισημάνθηκε ο σημαντικός ρόλος που παίζει το σχολείο στην περιοχή όπως και το σημαντικό έργο που γίνεται από τους εκπαιδευτικούς.

Σε μια λιτή αλλά ζεστή ατμόσφαιρα, παρουσία του εκπαιδευτικού προσωπικού, των μαθητών, γονιών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης, έκοψε την πίτα του το Ειδικό Σχολείο Φιλιατρών, το πρωί της Τετάρτης, με ευχές από όλους για μια καλή χρονιά.

Την πίτα Ευλόγησε ο π. Διονύσιος Καλογερόπουλος, ο οποίος έδωσε τις ευχές του για το νέο έτος, ενώ την πίτα έκοψε η πρόεδρος του Συλλόγου Συλλόγου Γονέων Αντιγόνη Τζούμη ευχόμενη σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Ευχές έδωσε και ο Διευθυντής του ΕΕΕΕΚ Φιλιατρών Ιωάννης Σάκκουλας.
Το παρών έδωσε ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Γιώργος Λεβεντάκης, ο οποίος ευχήθηκε σε γονείς, παιδιά και εργαζομένους να έχουν μια καλή και δημιουργική χρονιά, τονίζοντας πως ο Δήμος θα είναι δίπλα τους σε ό,τι τους ζητηθεί.

Στην εκδήλωση επίσης παραβρέθηκαν και έδωσαν τις ευχές τους για το νέο έτος, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του Δήμου Τριφυλίας Παναγιώτης Τσίγγανος και ο δημοτικός σύμβουλος Παναγιώτης Τσαφαράς.

Το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Φιλιατρών λειτουργεί από το 2005, καλύπτοντας τις ανάγκες μάθησης των παιδιών με ειδικές ανάγκες της ευρύτερης περιοχής και με διαρκή στόχο να προσφέρει στους μικρούς μαθητές του τα απαραίτητα εφόδια, προκειμένου να αναπτύξουν στο μέγιστο βαθμό τις ικανότητες τους και να αποκτήσουν αυτονομία. Είναι ανοιχτό στην κοινωνία και επιτελεί, με σεβασμό και κατανόηση, σημαντικό έργο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button