Πολιτιστικά - Εκδηλώσεις

Πίτα τριτέκνων στην Κορώνη

Ο Σύλλογος Γονέων Τριών Τέκνων Μεσσηνίας την περασμένη Κυριακή, στο πλαίσιο της προσπάθειας επικοινωνίας και ανταλλαγής απόψεων με μέλη του σε όλη τη Μεσσηνία πραγματοποίησε κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας στην Κορώνη, στο κτήριο “Κλάπα”.
Ο πρόεδρος του συλλόγου Χρήστος Κορομηλάς προέβη στον απολογισμό για τις δράσεις του 2019 και ενημέρωσε για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα όπως το οικογενειακό επίδομα, το ασφαλιστικό – συνταξιοδοτικό και τις μεταγραφές φοιτητών. Στην συζήτηση που ακολούθησε κυρίαρχη ήταν η απογοήτευση των μελών μας για τον τρόπο που γίνεται η διανομή τροφίμων από το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα υποστήριξης των Τρίτεκνων που που βιούν κάτω απο το όριο της φτώχιας καθώς δεν ενημερώνονται απο το δήμο ώστε να πάρουν αυτά που δικαιούνται από το πρόγραμμα. Επίσης ενημερωθήκαμε απο τον Δημήτριο Κυριαζή εκπρόσωπο του συλλόγου “Φίλων του Κάστρου Κορώνης” την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης της εκκλησιά του Αγίου Χαραλάμπους που κάηκε ολοσχερώς το Νοέμβριο του 2012 και με χαρά διαπιστώσαμε πως το σπουδαίο έργο της επισκευής και αποκατάστασης του ιστορικού κτιρίου της εκκλησίας συνεχίζεται με γοργά βήματα.
Την πίτα ευλόγησε ο πατήρ Παναγιώτης Τσιργώτης, ενώ παρέστησαν ο Αντιδήμαρχος Σιψάς Δημήτριος, ο Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Γιαλελής Νικόλαος καθώς και εκπρόσωποι συλλόγων και φορέων της περιοχής.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εκπρόσωπο μας στην Κορώνη, Ασπασία Καπινιάρη για την οργάνωση της εκδήλωσης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button