Αθλητικά

Παίκτης της Γιουνάιτεντ έσπασε την καραντίνα για να κάνει πάρτι με call girls

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής σπάει την καραντίνα. Αυτή τη φορά δράστης ήταν ο Κάιλ Γουόκερ, ο οποίος σύμφωνα με την Sun την Τρίτη έμεινε μεν στο σπίτι του, αλλά είχε παρέα δύο call girls και έναν φίλο του.

Ο αμυντικός της Μάντσεστερ Σίτι και της εθνικής Αγγλίας κάλεσε σε συγκεκριμένη υπηρεσία «συνοδών» και στο σπίτι του έφτασαν η 21χρονη Λουίς ΜακΝαμάρα και μια 24χρονη Βραζιλιάνα. Η πρώτη, φυσικά με το αζημίωτο, τον… έδωσε κανονικά στην Sun.
«Έλαβα ένα μήνυμα από το αφεντικό μου στο οποίο έγραφε ότι ένας πελάτης με υψηλό προφίλ έχει ζητήσει μια κοπέλα. Έφτασα στη διεύθυνση που μου έδωσαν με ταξί και πήγα στο διαμέρισμα. Με περίμενε ο ίδιος. Μετά εμφανίστηκε και ο φίλος του. Προσπάθησε να κρατήσει μυστική την ταυτότητά του, αλλά η άλλη κοπέλα μου είπε ότι είναι ποδοσφαιριστής», τόνισε, ενώ μάλιστα πρόσφερε και τις φωτογραφίες που έβγαλε στην εφημερίδα.

Ο Γουόκερ που θα τιμωρηθεί αυστηρά από τη Μάντσεστερ Σίτι (πιθανότατα και από τις αρχές) για απειθαρχία στις εντολές για… αποστάσεις ασφαλείας λόγωτης πανδημίας, απολογήθηκε δημόσια. «Θέλω να ζητήσω συγγνώμη για τις επιλογές μου. Ένας ποδοσφαιριστής έχει την ευθύνη να λειτουργεί ως πρότυπο και γι’ αυτό ζητώ συγγνώμη που απογοήτευσα την οικογένεια, τους φίλους, την ομάδα, τους φιλάθλους και το κοινό. Οι πράξεις μου ήταν εντελώς αντίθετες με αυτό που πρέπει να κάνουμε στη διάρκεια της καραντίνας», ανέφερε.

Πηγή: sport-fm.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button