Ελλάδα

Παλαιοκώστας: Προς διεθνές best seller το βιβλίο του διασημότερου Έλληνα δραπέτη – Το 2021 σε Βρετανία και Ιταλία

Σε Ιταλία και Βρετανία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021, το βιβλίο του Βασίλη Παλαιοκώστα «Μια φυσιολογική ζωή» όπως ανακοίνωσε ο εκδοτικός του οίκος.

Το best seller του διασημότερου Έλληνα δραπέτη, Βασίλη Παλαιοκώστα «Μια φυσιολογική ζωή» αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του νέου έτους σε Ιταλία και Μεγάλη Βρετανία, καθώς όπως ανακοίνωσε ο ελληνικός εκδοτικός οίκος «Εκδόσεις των Συναδέλφων» έχουν υπογραφεί οι σχετικές συμφωνίες.

Το βιβλίο βρίσκεται στην πέμπτη έκδοσή του στην Ελλάδα και έχει πουλήσει παραπάνω από 11.000 αντίτυπα και όπως αναφέρει ο εκδοτικός οίκος «Είναι γεγονός! Τα συμφωνητικά υπογράφτηκαν και έτσι το «Μια φυσιολογική ζωή» θα κυκλοφορήσει, εντός του 2021, στην Ιταλία από τον εκδοτικό οίκο People και στο Ηνωμένο Βασίλειο από την Freedom Press (Freedom News), τον εκδοτικό οίκο του Πιοτρ Κροπότκιν. Όταν λέμε ότι θα γίνει διεθνές μπεστσέλερ, το εννοούμε!»

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button