Τοπικά Νέα

Παναγιώτης Τσαφαράς και Σαράντος Κουκούμης για τα κολονάκια στα Φιλιατρά

Παναγιώτης Τσαφαράς και Σαράντος Κουκούμης στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου αναφέρθηκαν στα κολονάκια που τοποθετήθηκαν στον κεντρικό δρόμο των Φιλιατρών, σημειώνοντάς πως μάλλον περισσότερα προβλήματα δημιουργούν παρά λύνουν.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ Τσαφαράς στην έναρξη της ομιλίας του αφού στάθηκε στις προσπάθειες που κάνουν τα συνέργεια του δήμου για την αποκατάσταση των ζημιών από την κακοκαιρία, παρατήρησε ότι σε κάποια σημεία έχουν σταματήσει και ο βαθμός επικινδυνότητας παραμένει. Αναφερόμενος στα κολονάκια που τοποθετήθηκαν στα Φιλατρά, τόνισε πως ο δρόμος είναι στενός και σε συνδυασμό με την κατάληψη που έχει γίνει στα πεζοδρόμια, υπάρχει κίνδυνος από του καθρέπτες από φορτηγά αυτοκίνητα, κυρίως, να δημιουργηθεί ατύχημα σε πεζούς. Επίσης, ο κ. Τσαφαράς στάθηκε και στο γεγονός πως ενώ έχει κάνει μια αίτηση προς την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου από τις 12 Νοεμβρίου δεν έχει πάρει ακόμη απάντηση.

Για το θέμα που αφορά τα κολονάκια ο κ. Λεβεντάκης ανέφερε πως έπρεπε να γίνει, το ίδιο θα γίνει και στους Γαργαλιανους, ενώ θα πρέπει να έρθει και συγκοινωνιολόγος, «σίγουρα δεν είναι η λύση, όμως είναι προειδοποιητικό», είπε χαρακτηριστικά, για να πει στη συνέχεια πως όλοι θέλουν να πιούν καφέ και να αφήσουν το αμάξι έξω από την καφετέρια…
Δείτε το βίντεο:

Σχετικά Άρθρα

Ενα Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button