Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Ρόκα, ποιες οι πιθανότητες για μία ακόμα μεταγραφή

Ο τεχνικός διευθυντής του «τριφυλλιού» αναμένεται αύριο στην Αθήνα μετά την παραμονή του στην Ισπανία. Mόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό θα πάρει κεντρικό μέσο ο Παναθηναϊκός και οι πιθανότητες ακόμη μίας μεταγραφής είναι μοιρασμένες.

To τελευταίο δεκαήμερο ο Τσάβι Ρόκα ήταν στην Ισπανία, για να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του, ο οποίος έχασε την μάχη που έδινε για να κρατηθεί στην ζωή μετά από ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ο Καταλανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αναμένεται την Παρασκευή στην Αθήνα, έχοντας δρομολογήσει ήδη την μεταγραφή του δεξιού μπακ, με τον Αντονίτο να αναμένεται μέχρι το τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα μετά το πρόβλημα που προέκυψε χθες με κάποια έγγραφα σχετικά με τον Covid-19.

Η προσθήκη του έμπειρου μπακ θα είναι η ένατη για την φετινή σεζόν και από εδώ και στο εξής το μοναδικό ερωτηματικό είναι για το αν θα πάρει παίκτη στην μεσαία γραμμή ή όχι το «τριφύλλι». Αυτή την ώρα οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Δεν υπάρχει ειλημμένη απόφαση και ο Παναθηναϊκός θα προχωρήσει στην απόκτηση κεντρικού μέσου, μόνο αν προκύψει παίκτης που θα έρθει για να κάνει διαφορά και όχι να είναι συμπληρωματικός.

Αν ο Ρόκα και ο Πογιάτος κρίνουν πως πρέπει να γίνει υπέρβαση, η διοίκηση του συλλόγου είναι διατεθειμένη να ανάψει το… πράσινο φως.

Οι «πράσινοι» έχουν περιθώριο για παίκτη που δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το τέλος του μήνα και μέχρι τις 16 Οκτωβρίου από την «δεξαμενή» των ελεύθερων, στην οποία υπάρχουν πραγματικά αξιόλογες περιπτώσεις, όπως για παράδειγμα ο Μπενιάτ.

Πηγή: gazzetta.gr

 

Ακολουθήστε το Gargalianoionline στο Google News και στο Facebook

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button