Αθλητικά

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ-Γκραν Κανάρια: Να γυρίσει τον διακόπτη

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσει την «σταχτοπούτα» της διοργάνωσης, Γκραν Κανάρια, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής. Μετά την άσχημη εμφάνιση στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν και την πρώτη ευρωπαϊκή ήττα, οι «πράσινοι» θέλουν να γυρίσουν τον… διακόπτη και να πάρουν μία νικη ψυχολογίας κόντρα στους Ισπανούς.

Από την πλευρά της, η ομάδα των Κανάριων Νήσων έρχεται στην Αθήνα χωρίς καθόλου άγχος, αφού μετά και την έκπληξη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, μία ήττα στο ΟΑΚΑ δεν θα φέρει προβλήματα. Αυτό την κάνει ακόμη πιο επικίνδυνη και επ ουδενί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν πρέπει να παρουσιαστεί νωχελικός απέναντί της, γιατί θα το «πληρώσει».

Μαλδονάλδο και Τιλί, με δηλώσεις τους στάθηκαν στη δυναμική που έχει η έδρα του «τριφυλλιού», δείχνοντας πως ξέρουν τι θα βρουν μπροστά τους. Ο κόσμος των «πρασίνων» αναμένεται να βρεθεί και πάλι στο πλευρό της ομάδας, όπως ακριβώς έγινε και στο Μόναχο, όπου περισσότεροι από 500 οπαδοί βρέθηκαν στο «Audi Dome», δημιουργώντας μία τρομερή ατμόσφαιρα.

Ο Τσάβι Πασκουάλ θα περιμένει μέχρι τελευταιά στιγμή τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται με πρόβλημα στη γάμπα, ωστόσο πρέπει να σημειωθεί πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του και ο Καταλανός τεχνικός δύσκολα θα διακινδυνέψει τη συμμετοχή του αν δεν είναι στο 100%.

Διατητές του αγώνα θα είναι οι Ρόμπερτ Λοτερμόζερ, Σέρχιο Σίλβα και Μίλαν Νέντοβιτς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button