Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Ο Μπόλονι ζήτησε νίκες με… μισό – μηδέν

Το αυστηρό μήνυμα του Λάζλο Μπόλονι στους παίκτες του Παναθηναϊκού, ενόψει της συνέχειας – Ξεκαθάρισε πως θέλει νίκες… πάση θυσία.

Ο Λάζλο Μπόλονι έδειξε στη σημερινή (21.10.2020) προπόνηση του Παναθηναϊκού βίντεο από την πρόσφατη αναμέτρηση του “τριφυλλιού” στην έδρα του ΟΦΗ.

Ο 67χρονος Ρουμάνος τεχνικός έκανε τις παρατηρήσεις του και έκανε επισημάνσεις για το πως θα μπορούσαν οι παίκτες του να είχαν λειτουργήσει καλύτερα στις επιθετικές τους προσπάθειες, αλλά και σε αυτές του ΟΦΗ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αδυναμία που διέκρινε στις στημένες φάσεις, ενώ χαρακτήρισε ανεπίτρεπτο το ότι ομάδα σκόραρε δύο γκολ και δεν έφυγε με τη νίκη από ένα εκτός έδρας ματς.

Τέλος, ο Μπόλονι επισήμανε προς τους παίκτες ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει πάση θυσία να φεύγει με τη νίκη από τον αγωνιστικό χώρο, ακόμα και αν αυτό γίνεται με… μισό μηδέν. «Θέλω αποτελέσματα. Ο Παναθηναϊκός έχει ανάγκη νίκες. Θέλω νίκη έστω και με μισό-μηδέν» τόνισε.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button