Αθλητικά

Παναθηναϊκός: Πάει για ακόμα τρεις μεταγραφές, τι θέλει ο Γιοβάνοβιτς

Τρεις ακόμη μεταγραφικές κινήσεις φαίνεται πως θέλει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον Παναθηναϊκό.

Ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Europa Conference League άφησε πικρή γεύση στον Παναθηναϊκό, ωστόσο η πολύ καλή εμφάνιση στη ρεβάνς της Λεωφόρου έδωσε έξτρα κίνητρο στους «πράσινους» εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς από την άλλη έχει ήδη στρωθεί και πάλι στη δουλειά και προσπαθεί να ετοιμάσει την ομάδα του με κάθε κόστος για την πρεμιέρα. Ο Σέρβος τεχνικός φέρεται να έχει καταλήξει πως το ρόστερ χρειάζεται ακόμα ενίσχυση, καθώς έχει ζητήσει τρεις ακόμη μεταγραφικές προσθήκες.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού θέλει να ενισχύσει κυρίως τον άξονα, με έναν επιτελικό χαφ και έναν ακόμη μέσο ο οποίος θα παίζει ως «8». Παράλληλα ο Γιοβάνοβιτς φέρεται να έχει παρατηρήσει και κενό στα φτερά, καθώς θέλει έναν επιπλέον εξτρέμ ο οποίος θα έχει τη δυνατότητα να παίζει και ως δεύτερος επιθετικός.

Από εκεί και πέρα δεν αποκλείεται να γίνει κίνηση για ακόμα ένα στόπερ, ειδικά από τη στιγμή που ο Μπαρτ Σένκεφελντ τραυματίστηκε ξανά και θα απουσιάσει για περίπου έναν μήνα…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button