Εκπαίδευση

Πανελλήνιες 2021: Μηδενίστηκε το γραπτό μαθητή λόγω κινητού

Για μια ακόμη φορά μηδενίστηκε γραπτό μαθητή στις πανελλήνιες 2021 που ξέχασε να αφήσει το κινητό του εκτός αίθουσας όπως προβλέπεται στις οδηγίες με αποτέλεσμα να μηδενιστεί το γραπτό του.

Το περιστατικό αφορά σε υποψήφιο στον Άγιο Νικόλαο, ο οποίος είχε μαζί του ανοιχτό το κινητό τηλέφωνο ενώ είναι η τρίτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Κρήτη.

Υπενθυμίζεται πως οι πανελλήνιες εξετάσεις ολοκληρώθηκαν σήμερα για τα Γενικά Λύκεια με μαθήματα της Φυσικής, της Ιστορίας και της Οικονομίας. Παράλληλα, οι υποψήφιοι των ΕΠΑΛ συνεχίζουν αύριο τις πανελλαδικές εξετάσεις με τα μαθήματα, Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Ναυτικό Δίκαιο – Διεθνείς Κανονισμοί στη Ναυτιλία – Εφαρμογές και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης. Στα Επαγγελματικά Λύκεια οι πανελλαδικές εξετάσεις τελειώνουν τη Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021.

Η εξέταση των ειδικών μαθημάτων θα ξεκινήσει την Τρίτη, 29 Ιουνίου, με το μάθημα των Αγγλικών και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 9 Ιουλίου με το μάθημα Έλεγχος Μουσικών και Ακουστικών Ικανοτήτων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button