Τοπικά Νέα

Πανηγύρι Φιλιατρών 2023: Από 8 έως 13 Φεβρουαρίου η λειτουργία του

Εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Τριφυλίας η εισηγητική έκθεση του Συμβουλίου Κοινότητας Φιλιατρών για τη λειτουργία εμποροπανήγυρης εν όψει της εορτής του Αγίου Χαραλάμπους, διάρκειας έξι (6) συναπτών ημερών, δηλαδή έναρξη λειτουργίας από την 8η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ημερομηνία λήξης η 13η Φεβρουαρίου 2023, ημέρα Δευτέρα. 

Επιπλέον, το Δ.Σ. Τριφυλίας όρισε πενταμελή Επιτροπή Ελέγχου της εμποροπανήγυρης αποτελούμενη από:
ΤΑΚΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
– Παναγοπούλου Μαρία – Αντιδήμαρχος , Πρόεδρος Επιτροπής
– Στριμπάκος Δημήτριος – Αντιδήμαρχος, μέλος
-Ασημακόπουλος Γεώργιος – Αντιδήμαρχος. μέλος
-Φρούσος Νικόλαος – Αντιδήμαρχος, μέλος
-Τσαφαράς Παναγιώτης – Δημοτικός Σύμβουλος μέλος
ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΜΕΛΗ:
-Μπακούρος Σωτήριος- Αντιδήμαρχος
-Κουτρουμπής Αλέξανδρος- Αντιδήμαρχος
-Βλάχος Αντώνιος- Αντιδήμαρχος
-Κουκούμης Σαράντος Δ Σ
-Αντωνόπουλος Θεόδωρος Δ Σ

Ως χώρους λειτουργίας της εμποροπανήγυρης αναφέρουμε τους πιο κάτω δρόμους:

Α) Οδός Νικολάου Σπέντζα στη συμβολή της με τη Χριστιανουπόλεως Εθνομάρτυρος και μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Λουπινά (κατεύθυνση από το τέλος του πεζόδρομου προς την εκκλησία), ένθεν και ένθεν, καθαρό σύνολο 300 μέτρα, με -150- θέσεις των -2- μέτρων εκάστη

Β) Οδός Βασιλέως Γεωργίου από τη συμβολή της με την οδό Γεωργίου Λουπινά και έξοδο στη συμβολή της με την οδό Ανωνύμου 43 (κατεύθυνση από εκκλησία προς πλατεία), ένθεν και ένθεν, καθαρό σύνολο 260 μέτρα, με -130- θέσεις των -2- μέτρων εκάστη. Επίσης ορίζεται ότι το στήσιμο των πάγκων των πωλητών θα είναι και από τις (2) δύο πλευρές των ανωτέρω οδών με ελάχιστη απόσταση (1) ενός μέτρου των πάγκων πώλησης, με εξαίρεση όταν αυτοί είναι μέρος συνεχούς κατασκευής στην οποία οι πάγκοι των πωλητών διαχωρίζονται μεταξύ τους με συμπαγή ελαφρά χωρίσματα.

Ως ελάχιστο όριο πάγκων πωλητών (θέση) ορίζονται τα δύο (2) τρέχοντα μέτρα και ως μέγιστο όριο τα δώδεκα (12) μέτρα. Οι έμποροι – μικροπωλητές που κληρωθούν για θέση έως δώδεκα (12) μέτρα δε θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής για κλήρωση σε επιπλέον μέτρα. Οι πιο πάνω περιορισμοί ισχύουν για όλη την έκταση της πανηγύρεως.

Η κατασκευή στεγάστρων ηλιοπροστασίας – βροχοπροστασίας ανήκει αποκλειστικά στους συμμετέχοντες, ο Δήμος παραχωρεί μόνο κοινόχρηστο χώρο και τις εγκαταστάσεις παροχής ηλεκτροδότησης για τις ανάγκες φωτισμού των πάγκων των πωλητών και των χώρων της εμποροπανήγυρης. Η παροχέτευση της ηλεκτροδότησης στους χώρους των συμμετεχόντων θα γίνεται από τους ιδίους, σε συνεργασία και κατόπιν των υποδείξεων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button