Αθλητικά

ΠΑΟΚ για απόφαση CAS: Δικαίωση σε όσα φωνάζαμε – Οφείλουν να παραιτηθούν οι τακτικοί δικαστές

Ολομέτωπη «επίθεση» προς τους τακτικούς δικαστές της ΕΠΟ που εξέλαβαν ως δεσμευτική την εισήγηση της ΕΕΑ και τιμώρησαν αρχικά τον ΠΑΟΚ με αφαίρεση 7 βαθμών, εξαπέλυσαν με ανακοίνωσή τους οι «ασπρόμαυροι», έπειτα από την απόφαση που έλαβε το CAS. Μάλιστα, ζητούν την παραίτησή τους, καθώς -όπως τονίζεται- «συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης στα μάτια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου».

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ αναφέρει:

«Η σημερινή απόφαση του CAS είναι μια καταρχήν δικαίωση σε όσα φωνάζουμε σε κάθε τόνο από την αρχή της διαδικασίας.

Μια γνωμοδότηση ενός οργάνου αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τον κουμπάρο του Υφυπουργού Αθλητισμού, τον συνεργάτη του μάρτυρα υπεράσπισης του Ολυμπιακού και “λειτουργών” όπως η κ. Μαρούπα και ο κ. Αρκούδης, δεν μπορεί να δεσμεύει μια σειρά τακτικών δικαστών.

Όσοι αποφάσισαν περί του αντιθέτου, οι κ.κ. Φιλόπουλος και Βρυώνης, οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν, όχι μόνο γιατί παρότρυναν τον διασυρμό του ονόματος του ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης στα μάτια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου.

Όσοι επεξεργάστηκαν σχέδια εξόντωσης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν απέναντί τους, με αυστηρότητα, συνέπεια και νομιμότητα. Αυτά τα στοιχεία που γκρέμισαν εγκληματικές οργανώσεις και παράγκες και θα πολεμήσουν και τα τελευταία απομεινάρια τους».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button