Αθλητικά

ΠΑΟΚ: Ο Πάμπλο Γκαρσία βασικός υποψήφιος για αντικαταστάτης του Αμπέλ Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να επικεντρωθεί στο αποψινό (29/10, 22.00) παιχνίδι με τη Γρανάδα για τη δεύτερη αγωνιστική του Europa League αλλά το προχωρημένο και πολύ θερμό ενδιαφέρον της βραζιλιάνικης Παλμέιρας για τον Αμπελ Φερέιρα, αναγκάζει τους ανθρώπους του Δικεφάλου να προετοιμάσουν και την επόμενη ημέρα για τον σύλλογο.

Σε περίπτωση λοιπόν που ο Πορτογάλος κόουτς αποχωρήσει με…μεταγραφή για τη Βραζιλία, η προφανής, εύκολη (ως προς την αμεσότητα αντικατάστασης) και ιδανική λύση μεσούσης της σεζόν κι ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη το πρωτάθλημα και το Europa League, είναι ο Πάμπλο Γκαρσία.

Ο παλιός παίκτης και νυν κόουτς της ομάδας Νέων του ΠΑΟΚ, που θριαμβεύει την τελευταία διετία στο τιμόνι της Κ-19, βρίσκεται ήδη στον σύλλογο, παρακολουθεί εκ των έσω την πορεία της ομάδας, γνωρίζει τη νοοτροπία του κλαμπ, έχει εμπειρία από τα αποδυτήρια του συλλόγου, έχει ήδη κάνει το… αγροτικό του στα τμήματα υποδομής, έχει την αποδοχή και την αναγνώριση των οπαδών και συγκριτικά με οποιαδήποτε άλλη λύση θα προσαρμοστεί άμεσα.

Προφανώς στον ΠΑΟΚ δεν ανοίγουν ζήτημα προπονητή, ιδίως την ώρα που η ομάδα έχει μπροστά της ένα κρίσιμο παιχνίδι, όμως το προχωρημένο της υπόθεσης καθώς τα βραζιλιάνικα ΜΜΕ μιλούν για συμφωνία της Παλμέιρας με τον Φερέιρα, αναγκάζουν τη διοίκηση της ΠΑΕ να εξετάσει διεξοδικά την επόμενη μέρα έχοντας μια έτοιμη λύση για να υπάρξει κανονικότητα και συνέχεια στον σύλλογο, εφόσον φύγει ο Πορτογάλος προπονητής.

Πηγή: ethnos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button