ΕκπαίδευσηΠελοπόννησος

ΠαΠελ: Λογιστική και Οικονομική Υποστήριξη του Γραφείου Προϋπολογισμού και Οικονομικής Διαχείρισης

Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σύμφωνα με την υπ΄ αριθμ. 2/26.02.2019 Απόφαση της Επιτροπής Ερευνών της 78ης Συνεδρίασης, ανακοινώνει, στο πλαίσιο του έργου με τίτλο: «Δαπάνες Γραμματείας ΕΛΚΕ» με κωδικό αριθμό 0130, Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, για την ανάθεση έργου σε ένα (1) άτομο στην πόλη της Τρίπολης, με αντικείμενο «Λογιστική και Οικονομική Υποστήριξη του Γραφείου Προϋπολογισμού και Οικονομικής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου».

Χρονική Διάρκεια: Πέντε (5) μήνες, με δυνατότητα ανανέωσης έως τη λήξη του έργου
Αμοιβή: 8.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων αναλογούντος ΦΠΑ και λοιπών νόμιμων κρατήσεων)

Σε περίπτωση υπαγωγής στις διατάξεις της παρ. 9 του άρθρου 39 του Ν. 4387/2016, στο ανωτέρω ποσό θα συμπεριλαμβάνονται οι αναλογούσες εισφορές ασφαλισμένου ΕΦΚΑ, ενώ οι αναλογούσες εργοδοτικές εισφορές ΕΦΚΑ θα βαρύνουν το έργο.

Αντικείμενο:
Λογιστική και Οικονομική Υποστήριξη του Γραφείου Προϋπολογισμού και Οικονομικής Διαχείρισης του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν, μέχρι και τις 15/03/2019, με συστημένη επιστολή ή απευθείας κατάθεση σε κλειστό φάκελο, στο πρωτόκολλο της Μονάδας Διοικητικής και Οικονομικής Υποστήριξης (ΜΟΔΥ) του Ειδικού Λογαριασμού Κονδυλίων Έρευνας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στην Τρίπολη, από τις 9:00 έως τις 14:00, τα ακόλουθα:

Δικαιολογητικά
1. Πρόταση σύμφωνα με το Παράρτημα Ι.
2. Αναλυτικό πίνακα στοιχείων απόδειξης εμπειρίας, σύμφωνα με το Παράρτημα ΙΙ.
3. Σύντομο βιογραφικό σημείωμα.
4. Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας.
5. Αντίγραφα τίτλων σπουδών.
6. Πιστοποιητικά γλωσσομάθειας (τα ξενόγλωσσα πιστοποιητικά να ακολουθούνται από επίσημη μετάφραση του Υπουργείου Εξωτερικών ή από Δικηγόρο, σύμφωνα με την ισχύουσα Νομοθεσία).

7. Στοιχεία που να αποδεικνύουν την αντίστοιχη επαγγελματική εμπειρία. Η επαγγελματική εμπειρία πιστοποιείται με:
i) Βεβαίωση του οικείου ασφαλιστικού φορέα στην οποία να αναγράφεται η χρονική διάρκεια της ασφάλισης
ii) Υπεύθυνη Δήλωση (άρθρο 8 παρ.4 Ν. 1599/1986) με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής, στην οποία να δηλώνεται ο εργοδότης, το είδος και η χρονική διάρκεια της εξειδικευμένης εμπειρίας που δηλώνεται στις προσκομισθείσες βεβαιώσεις του ασφαλιστικού φορέα
iii) Συμβάσεις ή δελτία παροχής υπηρεσιών ή αναγγελία πρόσληψης στην επιθεώρηση εργασίας.
iv) Βεβαιώσεις εργοδοτών (προαιρετικά). Οι βεβαιώσεις εργοδοτών δεν θα γίνονται δεκτές εάν δε συνοδεύονται από αντίγραφο κατάστασης ενσήμων ή συμβάσεις ή δελτία παροχής υπηρεσιών ή αναγγελία πρόσληψης στην επιθεώρηση εργασίας.
8. Δικαιολογητικά που αποδεικνύουν τα απαιτούμενα και συνεκτιμώμενα επιθυμητά προσόντα, όπως αυτά αναφέρονται στην παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Ταχυδρομική διεύθυνση αποστολής δικαιολογητικών:
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ειδικός Λογαριασμός Κονδυλίων Έρευνας
Ακαδημαϊκού Γ.Κ. Βλάχου, Δεύτερο Κτίριο ΟΑΕΔ 22 131 Τρίπολη.
(Υπ’όψιν: κας Παρασκευής Παπαηλίου)

Δείτε αναλυτικά ΕΔΩ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button