ΓαργαλιάνοιΤοπικά Νέα

Παράπονα αναγνώστη για την καθαριότητα στην περιοχή του Τουριστικού Γαργαλιάνων

Παρακάτω σας παραθέτουμε αυτούσιο το μήνυμα αναγνώστη σχετικά με την “απαράδεκτη κατάσταση στο χώρο του Τουριστικού Γαργαλιάνων”, όπως ο ίδιος σημειώνει.
Καλησπέρα σας,
Θα ήθελα να θέσω αυτή την άθλια κατάσταση που επικρατεί στο χώρο αυτό και λόγω του παιδιού μου που του αρέσει να παίζει και να τρέχει εδω θα ήμουν ιδιαίτερα ευγνώμων αν θα μπορούσατε να το ανεβάσετε με σκοπό να αλλάξει κάτι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων,
Χρηστος

Σχετικά Άρθρα

8 Σχόλια

  1. αυτο το εργο ηταν ΨΗΛΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ της νυν δημοτικης αρχης΅΅΅!!
    ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝ!!!!
    και που να δειτε το εσωτερικο του κτιριου !!
    ΜΙΑ
    Τρωγλη γεματη σκουπιδια κια ακαθαρισιες

  2. Εκεί μόνο;;;έχετε πάει μια βόλτα από τις παιδικές χαρές που είναι ένας ατελείωτος σκουπιδότοπος;;;και το γήπεδο!!δεν έχουμε που να πάμε τα παιδιά μας να παίξουν που είναι ακόμα μικρά και δεν εχουν δραστηριοτητεσ!!επιτελους κάντε κάτι γι αυτόν τον τόπο φτιάξτε μια παιδική χαρά σωστή υπάρχουν πολλά παιδιά στους γαργαλιανους!!ο κόσμος κρυμμένος στα σπίτια τους δεν έχει που να πάει ,ούτε στην πλατεία να πιει έναν καφέ!!τι κατάσταση είναι αυτή 2023!!!

  3. Η Τριφυλία είναι γεμάτη σκουπίδια. Πετάνε διαρκώς από τα αυτοκίνητα ότι μπορουν. Καφέδες, μπουκάλια από νερό, χαρτιά από τυρόπιτες, τους βλέπεις κάθε μέρα, ανοίγουν τα παράθυρα και πετάνε. Τους βλέπεις ενώ οδηγείς. Ανοίγουν το παράθυρο και πετάνε. Τα χωράφια είναι γεμάτα σκουπίδια. Τα πάντα. Βάζουν λιπάσματα και πετάνε τα πλαστικά. Μπουκάια από νερό, γυάλινα μπουκάλια από μπύρα που το καλοκαίρι μπορεί να προκαλέσουν φωτιά. Μιλάμε τέτοια βρώμα μόνο στο Πακιστάν. Μόνο το Πανιστάν μας ανταγωνίζεται.

    Υπάρχει σοκαριστικό πολιτιστικό πρόβλημα. Ντρέπεσαι να καλέσεις άνθρωπο στην Τριφυλία, θα γίνεις ρεζίλι.

    Αλλά πέρυσι το καλοκαίρι όταν μειώθηκε ο τουρισμός οι επιχειρηματίες άρχισαν να κάνουν παράπονα. Είμαστε σοβαροί; Ποιός θα πάει να ξοδέψει λεφτά σε έναν σκουπιδότοπο; Τι είναι ο κόσμος, χαζός;

  4. 😂😂😂😂Ψηφίστε Κατριτση θα σας τα φτιάξει ειδικά μετά από τόσες περικοπές σε μισθούς και υπαλλήλους από την ανάξια για τον χαρακτηρισμό κυρία σύζυγο του.Θα έχει λεφτά να φτιάξει τον δήμο μπεεεεεεε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button