ΚυπαρισσίαΤοπικά Νέα

Παράταση 7 ημερών στην αποσφράγιση των προσφορών για την ενεργειακή αναβάθμιση Κολυμβητηρίου Κυπαρισσίας

Την παράταση στην προθεσμία παραλαβής των προσφορών κατά 7 ημέρες αποφάσισε η Οικονομική Επιτροπή Τριφυλίας για το έργο που αφορά «Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας», έπειτα από ερωτήματα που υποβλήθηκαν από οικονομικούς φορείς, που συμμετέχουν στη διαγωνιστική διαδικασία, αλλά και αίτημα παράτασης από την εταιρία ΑΚΤΩΡ.

Πιο συγκεκριμένα, με την αριθ. 222/2020 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής εγκρίθηκε η από 12-04-2018 Τεχνική Μελέτη, οι Τεχνικές Προδιαγραφές, και καταρτίστηκαν οι όροι της διακήρυξης της ανοικτής ηλεκτρονικής διαγωνιστικής διαδικασίας άνω των ορίων «Ενεργειακή Αναβάθμιση και Αξιοποίηση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στο Κολυμβητήριο Κυπαρισσίας», με χρηματοδότηση από το
Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ), ύψους 954.105,67 ευρώ. Στα πλαίσια της διαδικασίας δημοπράτησης υποβλήθηκαν επτά (7) διευκρινιστικά ερωτήματα από οικονομικούς φορείς, που αφορούσαν πληροφορίες επί της μελέτης και επί της διακήρυξης. Επίσης, υπεβλήθη και αίτημα παράτασης από την εταιρία ΑΚΤΩΡ.  Σύμφωνα με την διακήρυξη η αναθέτουσα αρχή μπορεί να παρατείνει την προθεσμία παραλαβής των προσφορών, ούτως ώστε όλοι οι ενδιαφερόμενοι οικονομικοί φορείς να μπορούν να λάβουν γνώση όλων των αναγκαίων πληροφοριών για την κατάρτιση των προσφορών.

Έτσι, κατόπιν και του εισηγητικού εγγράφου της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών, λαμβάνοντας υπόψη το πλήθος και την βαρύτητα των ερωτημάτων αλλά και το υποβληθέν αίτημα παράτασης, αποφασίστηκε να χορηγηθεί παράταση στην προθεσμία παραλαβής των προσφορών κατά επτά (7) ημέρες, ήτοι νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής προσφορών η 9η/11/2020 και ώρα 13:59 και νέα ημερομηνία αποσφράγισης προσφορών η 11η/11/2020 και ώρα 10:00π.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button