Δήμος ΚαλαμάταςΤοπικά Νέα

Παρέα πιτσιρικάδων στην Καλαμάτα λιθοβόλησε έναν τραυματισμένο γλάρο μέχρι θανάτου

Λίγο πριν τις 2 το μεσημέρι της Πέμπτης το παιχνίδι με τις πέτρες της παρέας των εφήβων στην παραλία της Καλαμάτας ξεσήκωσε τον κόσμο και λουόμενοι προσέτρεξαν για να βοηθήσουν έναν γλάρο που είχαν χτυπήσει ο οποίος αρχικά φάνηκε να έχει τραυματιστεί στη δεξιά φτερούγα.

Παράλληλα, όπως αναφέρει το eleftheriaonline.gr ειδοποιήθηκε και το Λιμεναρχείο Καλαμάτας από τον ναυαγοσώστη. Εν τω μεταξύ λουόμενοι περισυνέλεξαν και έβαλαν το χτυπημένο πουλί σε χαρτοκιβώτιο για να γίνει η μεταφορά του με το ΚΤΕΛ στο Κέντρο Προστασίας και Περίθαλψης Αγριας Ζωής (ΚΕΠΠΑΖ) στον Πύργο Τριφυλίας.

Εκεί έφτασε γύρω στις 6 το απόγευμα οπότε και εξετάστηκε από κτηνίατρο, ώστε να γίνουν όλες οι αναγκαίες ενέργειες για την περίθαλψη και φροντίδα του.

Ομως η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή, που τελικά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα τα κατάγματα που υπέστη ήταν τέτοια που ακόμα κι αν επιζούσε ο νεαρός γλάρος θα έμενε παράλυτος και δεν θα κατάφερνε ποτέ να επανενταχθεί στο φυσικό του περιβάλλον.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button