Εκλογές 2019Τοπικά Νέα

“Παρέλαση” υποψηφίων στο χορό του Εμπορικού Συλλόγου της Κυπαρισσίας

Αποκριές, τέλος για του υποψήφιους σωτήρες μας!

Ο φετινός ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Κυπαρισσίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο «Στεφανής», στην Τερψιθέα Κυπαρισσίας, προσέλκυσε πάρα πολύ κόσμο, ενώ ανάμεσά τους βρισκόντουσαν υποψήφιοι δήμαρχοι (και εν δυνάμει), υποψήφιοι σύμβουλοι, υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι.. και βεβαίως εκατοντάδες ψηφοφόροι!

Συγκεκριμένα, στην αίθουσα βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Παναγιώτης Κατσίβελας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δ.Σ. Τριφυλίας και υποψήφιος δήμαρχος, Στάθης Ανδρινόπουλος, ο υποψήφιος δήμαρχος Γεώργιος Λεβεντάκης, η υποψήφια δήμαρχος Χάιδω Παναγιωτοπούλου, ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Δριμής… αλλά και οι Παναγιώτης Τσίγγανος και Σωτήρης Μπακούρος, που από κάποιους θεωρείται σίγουρη η υποψηφιότητά τους.

Κάηκε το Καρναβάλι, πέσανε οι μάσκες…

Πάντως, όπως και να έχει… μπαίνει ένα τέλος στις γύρες σε πίτες και χορούς με περιοδεύοντες ομάδες και παραστάσεις μόστρας. Στο εξής μετράει μόνο η ουσία και όχι η επικοινωνία. Ο κόσμος θέλει να ακούσει προτάσεις συγκεκριμένες και να δει τα πρόσωπα των ανθρώπων που θα είναι υποψήφιοι των συνδυασμών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button