Δήμος Πύλου - ΝέστοροςΤοπικά Νέα

Παρέμβαση Καφανταρη στην 9η Ελληνογερμανικη Συνελευση

Σημαντική η παρέμβαση του Α Αντιπροέδρου της ΚΕΔΕ και επικεφαλής της Ελληνικής Αποστολής Δημήτρη Καφανταρη κατα την έναρξη των εργασιών της 9ης Ελληνογερμανικης Συνελευσης με κεντρικό θέμα «ΝΕΑ ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ για πιο δυναμική τοπική αυτοδιοίκηση – Νέοι δρόμοι για πιο ισχυρή Ευρώπη» στην πόλη του Ερντινγκ της Γερμανία σε μια κρίσιμη στιγμή για το μέλλον της Ελληνογερμανικής Συνέλευσης.

Οι συνεργασίες και η δικτύωση είναι ανάγκη της εποχής, οι πολίτες περιμένουν η αυτοδιοίκηση να παίξει καθοριστικό ρόλο σε αυτή την νέα εποχή. Η κυβέρνηση οφείλει να δώσει τα εργαλεία στους Δήμους για μια αυτοδιοίκηση ευρωπαϊκή, ισχυρή και αυτοδιοίκητη η οποία θα μπορεί να δημιουργεί ανάπτυξη στον τόπο για τους πολίτες.

Στην Ελληνική Αποστολη συμμετέχουν μεταξύ άλλων ο ΓΓ ΥΠΕΣ Μιχάλης Σταυριανουδάκης, ο εκπρόσωπος της ΕΝΠΕ Δημήτρης Μαραβέλιας, ο Γραμματέας Αυτοδιοίκησης της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ Σπύρος Σταθουλης, μελη του ΔΣ της ΚΕΔΕ, Δήμαρχοι και Αυτοδιοικητικοί από όλη την Ελλάδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button