Πολιτική

Παραίτηση Σαμπαζιώτη από το Δ.Σ. Μεσσήνης με αιχμές

Μετά την ανακοίνωση του Στάθη Αναστασόπουλου, ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Μεσσήνης στις ερχόμενες εκλογές και ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης εξέδωσε γραπτή δήλωση για την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της “αποσκίρτησης” αιρετών που εκλέχτηκαν με τα ψηφοδέλτια του Στάθη Αθανασόπουλου και του Δημήτρη Σαμπαζιώτη προς την παράταξη του δημάρχου, Γιώργου Τσώνη, ο οποίος φαίνεται ότι έχει κυριαρχήσει στο πολιτικό σκηνικό στο Δήμο του, παρότι εξελέγη οριακά και με απόφαση του εκλογοδικείου. Ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης στη γραπτή του δήλωση χαρακτηρίζει πρωτοφανείς πρακτικές εκτός πολιτικής ηθικής τις μετακινήσεις αιρετών σε άλλες παρατάξεις εν μέσω της δημοτικής θητείας και τονίζει ότι παραιτείται από το Δημοτικό Συμβούλιο θα είναι όμως στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές και την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη ως του επόμενου πρωθυπουργού της Ελλάδας…

Σημειώνεται ότι πριν δέκα ημέρες οκτώ εκλεγμένοι με τον Στάθη Αναστασόπουλο και έξι με τον Δημήτρη Σαμπαζιώτη έκαναν κοινή γραπτή δήλωση ότι στηρίζουν την παράταξη του δημάρχου Γιώργου Τσώνη.

Στη γραπτή του δήλωση ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης σημειώνει:

“Τις τελευταίες ημέρες εκδηλώθηκαν πρωτοφανείς πρακτικές στο Δημοτικό Συμβούλιο του τόπου μας, με τις ανεξήγητες μετακινήσεις συμβούλων και Προέδρων Κοινοτήτων, σε διαφορετική παράταξη από αυτή με την οποία εξελέγησαν. Οι πρακτικές αυτές είναι εκτός πολιτικής ηθικής και κάθε δημοκρατικής δεοντολογίας. Λυπούμαι για τη συμπεριφορά των πρωταγωνιστών και αρνούμαι να νομιμοποιήσω τέτοιες μεθοδεύσεις.

Πριν από τέσσερα χρόνια, πίστεψα στις προτροπές φίλων συμπατριωτών, να θυσιάσω τη βουλευτική μου ιδιότητα και να αγωνιστώ για την πρόοδο του Δήμου Μεσσήνης.

Έθεσα υποψηφιότητα δημάρχου, με μόνη φιλοδοξία να συμβάλλω με τις δικές μου δυνάμεις στην οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική αναγέννηση της ιδιαίτερης πατρίδας μου. Δυστυχώς (κατά τη γνώμη μου), με την επιλογή αυτή δεν συμφώνησε η πλειοψηφία των συμπατριωτών μας.

Κατόπιν αυτού αλλά και των τελευταίων συμβάντων, αρνούμενος να συμπράξω έστω και με την παρουσία μου σε ένα δημοτικό συμβούλιο, εντός του οποίου διαμορφώνονται τέτοιου είδους καταστάσεις ,υποβάλλω την παραίτηση μου από δημοτικός σύμβουλος.

Είναι βέβαιον ότι θα συνεχίσω τον αγώνα, τον οποίον ξεκίνησα από τα νεανικά μου χρόνια, για την Μεσσηνία και τον υπέροχο λαό μας, για τις αξίες και τις ιδέες της παράταξης στην οποία ανήκω, για τη έξοδο της χώρας από την πολυδιάστατη κρίση, για μια αισιόδοξη προοπτική της Ελλάδας μας.

Είναι βέβαιον ότι θα είμαι στην πρώτη γραμμή του αγώνα για τη νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις προσέχεις Εθνικές εκλογές, για την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο αξίωμα του Πρωθυπουργού, για τη δικαίωση των θυσιών του Ελληνικού λαού”.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Back to top button